Elämän kohokohtia kannattaa juhlia!

Täältä löydät ideoita ja ohjeita iloisten perhejuhlien, ristiäisten, rippijuhlien ja häiden, järjestämiseen.

Autamme myös mielellämme hautajaisiin liittyvien asioiden hoitamisessa.

Perheuutiset

Kastetut: Elle Aira Mirjami Hakanen, Henni Maria Helene Kemppainen, Leo Aarre Krogerus, Niklas Henrik Nordlund, Inka Amber Liisa Seppä, Iisa Ellen Syvälahti, Liisu Ailis Vasari.
Avioliittoon kuulutetut: Tero Olavi Ahokangas ja Anna Katariina Turu, Waltteri Heikki Kristian Rantanen ja Karoliina Julia Joenniemi.
Kuolleet: Liisa Orvokki Pajunen 73 v.

Hääilta
- kirkkohäät pienimuotoisesti ja vaivattomasti

Seurakunnassamme järjestetään silloin tällöin hääiltoja, joka on helppo tapa mennä naimisiin. Hääillassa toteutuvat kirkkohäät pienimuotoisesti ja vaivattomasti. Hääillassa on mahdollista toteuttaa häät tunnelmallisesti maksutta.

Hääillan tarkoituksena on mahdollistaa avioliittoon vihkiminen ilman suuria etukäteisvalmisteluja. Häätapahtumassa vihkimisiä toimitetaan puolen tunnin välein. Kukin pari saa oman juhlansa: yhtä aikaa ei ole vihittävänä muita pareja. Vihittäväksi voi tulla vaikka vaan kahdestaankin, sillä todistaja tulevat seurakunnan puolesta.

Hääillan avulla seurakunta haluaa tarjota helpot, mutta tunnelmalliset häät. Kirkko on valmiiksi koristeltu. Pappia ja kanttoria ei tarvitse erikseen varata ja morsiuskimpun voi lainata halutessaan. Juhlaan ei tarvita välttämättä erityistä hääasua, kunhan asu on kirkkotilaan soveltuva. Pappi käy vihkiparien kanssa keskustelun puoli tuntia ennen vihkimistä.

Vihkimisen jälkeen seurakunta tarjoaa hääparille ja heidän läheisilleen kakkukahvit Kirkkotuvassa.

Nyt voi varata aikoja seuraavaan Hääiltaan, joka on la 9.11.2019. Hääillassa on mahdollista myös jo siviiliviranomaisen edessä solmitun avioliiton siunaaminen.

Mukaan tarvitset vain:

• tulevan puolisosi

• sormukset

• avioliiton esteettömyystodistuksen

• molempien henkilöllisyystodistukset.

Kysy lisätietoja seurakuntatoimistosta, puh. 03 342 7300.
Avioliiton esteiden tutkinnan voi suorittaa sähköisesti.

Kuvagalleriasta löydät kuvia Häitten öistä.

Avioliittoon vihkiminen -esite.