Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Pirkkalan seurakunnassa järjestetään konsertteja ja musiikkitapahtumia Pirkkalan kirkossa, Pirkkalan Vanhassa kirkossa ja Pappilan alueella.

Club for five la 10.2. klo 19 Pirkkalan kirkossa

Konsertti sisältää suomalaisille rakkaita virsiä sekä muita tunnelmallisia lauluja yhtyeen uran varrelta. Taidokas viisikko kuljettaa kuulijaa läpi erilaisten tunnelmien ja musiikin tyylilajien.

Club For Five on Suomen tunnetuimpia a cappella -yhtyeitä ja saavuttanut suurta suosiota myös ulkomailla. Yhtye on julkaissut 13 studioalbumia, joista 6 on myynyt kultaa.

Club For Five:

Maija Sariola (sopraano)
Saima Haapanen (altto)
Jouni Kannisto (tenori)
Juha Viitala (baritoni)
Tuukka Haapaniemi (basso)

Ovilippu 30€ mikäli lippuja jäljellä.

Naistenpäivän konsertti: Kaksi sopraanoa ja urut pe 8.3. klo 19 Pirkkalan kirkossa. Tampereen tuomiokirkkoseurakunnan kanttori Eveliina Ylikoski ja Pirkkalan uusi kanttori Sofia Harju yhdistävät äänensä ja äänialansa: Nyt mennään korkealta ja kovaa!
Säestys Liisa Aaltola. Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 5€ syrjäytymisvaarassa olevien nuorten auttamiseen Yhteisvastuukeräyksen kautta.