Muskarit

Muskariryhmät syyskaudelle 2021

Syksyllä 2021 Pirkkalan seurakunnassa järjestetään yhteensä seitsemän muskariryhmää. Ryhmiin on ilmoittautuminen, joka alkaa 10.8. klo 9.00. Syyskauden muskarit alkavat viikolla 35, eli tiistain ryhmät aloittavat kokoontumiset 31.8. ja torstain ryhmät 2.9.  Ilmoittautumisten päätyttyä voit tiedustella vapaita muskaripaikkoja suoraan muskareiden ohjaajilta Arilta ja Susannalta.

Vauvamuskari

Vauvamuskari 1 (0-6kk) Kirkkoveräjän seurakuntatalolla torstaisin klo 13.0013.30.

Vauvamuskari 2 (6-12kk) Kirkkoveräjän seurakuntatalolla torstaisin klo 13.45-14.15

Ilmoittaudu vauvamuskariin tästä.

Taaperomuskari

Taaperomuskari 1 Pirkkalan kirkossa tiistaisin 9.00-9.30.

Taaperomuskari 2 Pirkkalan kirkossa tiistaisin 9.45-10.15.

Taaperomuskari 3 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa torstaisin 9.30−10.00.

Ilmoittaudu taaperomuskariin tästä.

Perhemuskari

Perhemuskari 1 Pirkkalan kirkossa tiistaisin 10.3011.15.

Perhemuskari 2 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa torstaisin 10.15-11.00.

Ilmoittaudu perhemuskariin tästä.

Perhemuskareissa koko perhe pääsee seikkailemaan yhdessä leikkien, laulellen, soitellen ja tanssien. Vauvamuskareissa vauva ja vanhempi pääsevät laulamaan, loruttelemaan, soittamaan ja tanssimaan yhdessä. Laulut ja lorut tukevat vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutusta sekä tukevat lapsen kehitystä. Taaperomuskarissa 1-2-vuotias saa kokea musiikin riemua monipuolisen liikkumisen, soittamisen ja leikkimisen kautta yhdessä oman aikuisen kanssa. Muskaritoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta ja kasteopetusta.

Muskaripaikkojen läheisyydessä on seurakunnan ylläpitämät leikkipuistot. Niissä voitte viettää kuulumisia vaihdellen aikaa ennen ja jälkeen muskarikokoontumisia. Jos korona sallii, muskareiden yhteydessä on avoinna myös leikkihuoneet.

Muskarikausi kestää puoli vuotta, ja ilmoittautumiset uudelle kaudelle ovat aina kauden alussa elokuussa ja tammikuussa (täydennyshaku). Muskaripaikkoja saattaa vapautua kesken kauden, joten niitä voi tiedustella muskarin ohjaajilta Arilta ja Susannalta.

Kuvassa kitara ja rytmisoittimia.
Muskarissa musisoidaan monipuolisesti erilaisin soittimin.