Musakahvila

 

Musakahvila on jäänyt kesätauolle. Syyskausi alkaa viikolla 35. Kesäkuussa elokuussa tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kirkon pihassa (os. Arokuja 8) on kesäpihatoimintaa. Kesäpihoilla monenlaista puuhaa viikoilla 23-25 ja 31-34. 

 

Syksyllä 2023 musakahvila järjestetään maanantaisin klo 9.30-11.30 Pirkkalan kirkon pihapiirissä. 

 

Musakahvila on avointa toimintaa vauvasta vaariin ja tänne voi tulla oman aikataulun mukaan. Noin puolen tunnin musahetki pidetään n. klo 10.00. Musakahvilassa on tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa, myös omat eväät voi ottaa mukaan.

 

Tulethan musakahvilaan ainoastaan täysin terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta.

 

Tervetuloa musakahvilaan viihtymään ja musisoimaan!

 

Muskarit

Muskariryhmät syyskaudelle 2023

Syksyllä 2023 seurakunnassa järjestetään yhteensä seitsemän muskariryhmää. Ilmoittautuminen syksyn muskareihin alkaa 7.8.2023 klo 9.00. Syksyn muskarit alkavat viikon 36 alusta, eli ensimmäiset muskariryhmät kokoontuvat keskiviikkona 6.9.2023.  Ilmoittautumisten päätyttyä voit tiedustella vapaita muskaripaikkoja suoraan muskareiden ohjaajilta Arilta ja Sonjalta.

Kirkkoveräjällä muskareiden yhteydessä toimii omatoiminen muskarikahvila ja leikkihuone, jossa voi viivähtää ennen tai jälkeen muskaria leikkimässä, juomassa kupin kahvia ja vaihtamassa kuulumisia muiden muskarilaisten kanssa. Keskiviikkoisin muskarilaiset ovat lämpimästi tervetulleita puistotreffeille, jotka kokoontuvat kirkon pihassa koko aamupäivän ajan. Iltapäivän vauvamuskareiden ajan on kerhotalon leikkihuone avoinna, jossa voi viivähtää muskarin yhteydessä samoin kuin Kirkkoveräjällä.

Vauvamuskari

 

Vauvamuskari 1 (6-12kk) Pirkkalan kirkon kerhotalolla keskiviikkoisin klo 11.00-11.30

Vauvamuskari 2 (6-12kk) Pirkkalan kirkon kerhotalolla keskiviikkoisin klo 13.00-13.30

Vauvamuskari 3 (0-6kk) Pirkkalan kirkon kerhotalolla keskiviikkoisin klo 14.0014.30

 

 

Ilmoittaudu vauvamuskariin tästä.

Taaperomuskari

Taaperomuskari 1 Pirkkalan kirkon kerhotalossa keskiviikkoisin 9.15-9.45.

Taaperomuskari 2 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa torstaisin 9.15−9.45.

Ilmoittaudu taaperomuskariin tästä.

Perhemuskari

Perhemuskari 1 Pirkkalan kirkon kerhotalossa keskiviikkoisin 10.0010.40. 

Perhemuskari 2 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa torstaisin 10.00-10.40.

Ilmoittaudu perhemuskariin tästä.

Perhemuskareissa koko perhe pääsee seikkailemaan yhdessä leikkien, laulellen, soitellen ja tanssien. Vauvamuskareissa vauva ja vanhempi pääsevät laulamaan, loruttelemaan, soittamaan ja tanssimaan yhdessä. Laulut ja lorut tukevat vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutusta sekä tukevat lapsen kehitystä. Taaperomuskarissa 1-2-vuotias saa kokea musiikin riemua monipuolisen liikkumisen, soittamisen ja leikkimisen kautta yhdessä oman aikuisen kanssa. Muskaritoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta ja kasteopetusta.

Muskaripaikkojen läheisyydessä on seurakunnan ylläpitämät leikkipuistot. Niissä voitte viettää kuulumisia vaihdellen aikaa ennen ja jälkeen muskarikokoontumisia. Muskareiden yhteydessä on avoinna myös leikkihuoneet ja kirkon pihalla keskiviikkoaamupäivisin kokoontuu myös puistotreffit.

Muskarikausi kestää puoli vuotta, ja ilmoittautumiset uudelle kaudelle ovat aina kauden alussa elokuussa ja tammikuussa. Muskaripaikkoja saattaa vapautua kesken kauden, joten niitä voi tiedustella muskarin ohjaajilta Arilta ja Sonjalta.

 

Kuvassa kitara ja rytmisoittimia.
Muskarissa musisoidaan monipuolisesti erilaisin soittimin.