Lähetystyön myymälä-kahvila Sirpakka

Olemme avoinna:
ma-ke klo 10-15 ja to-pe klo 10-16.30.
Asiakaspaikoissa on edelleen rajoituksia, mutta onneksi saamme ulkokahvittelutilat käyttöön.

Koulutie 1, 33960 Pirkkala

Koronarajoitteiden voimassa ollessa Sirpakassa voi sisällä olla kerrallaan max.  18 asiakasta.

Puh. 040 804 8963

Sirpakka avattiin uusissa tiloissa 1.6.2017. Punaista nauhaa leikkaamassa kahvilan oma stipendiaatti Tesfaye Nigusu.

Sirpakka sai uudet tilat ja avattiin 1.6.2017 Punaista nauhaa leikkaamassa kahvilan oma stipendiaatti Tesfaye Nigusu.

Lähetystyön myymälä-kahvilassa voit kohdata ystäviä kahvikupin äärellä. Joka arkipäivä on tarjolla tuoretta ja maukasta kahvileipää sekä Reilun kaupan kahvia.

Myymälässä voit tehdä ostoksia itsellesi tai vaikka lahjaksi. Sirpakan valikoimaan kuuluvat juhlakortit ja adressit. Lehtihyllystä löytyvät uusimmat hengelliset lehdet. Sirpakasta voit tilata leivonnaisia, kakkuja ja suolaista. Sirpakan tuotto menee puhtaana lähetystyölle Pirkkalan seurakunnan työkohteisiin Afrikassa, Aasiassa ja Euroopassa.

Olet tervetullut Sirpakassa kokoontuviin ryhmiin, joista löydät lisätietoa seurakunnan nettisivuilta sekä paikallislehti Pirkkalaisesta.

Sirpakan tilat ovat varattavissa enintään 25 henkilön ryhmien kokoontumisiin.

Ihmisiä kahvilassa.
Sirpakan myyjät ja kirkkoherra.

lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja
Suupantie 10
33960 Pirkkala