Kouluikäiset

Kouluikäisten kerhot, leirit ja tapahtumat kutsuvat mukaan tapaamaan muita koululaisia, tutustumaan seurakuntaan ja harrastuksiin sekä pitämään hauskaa. Pirkkalan seurakunta järjestää vuosittain myös vanhempien ja lasten yhteisiä leirejä ja leiripäiviä. 

Sivupalkista vasemmalta voit lukea lisää kouluikäistoiminnasta. 

 

Syksyn 2022 kerhokausi käynnistyy syyskuussa

Koululaisten koteihin on postitettu elokuun lopussa kirje, jossa kerrotaan syksyn tapahtumista. 

Tiedossa on muun muassa minecraft-, ja kokkikerhoja. Lisäksi kerhotarjottimelta löytyy myös aikuisten ja lasten yhteinen vaappukerho. 

Syksyn aikana järjestetään lisäksi kymppiplus-toimintaa, yö kirkossa -tapahtuma sekä retki Heurekaan syyslomaviikolla. Ilmoitamme toiminnastamme myös tällä nettisivulla, Facebookissa sekä Instagramissa.  

Ilmoittautuminen kerhoihin on 5.-11.9., jonka jälkeen kerhopaikat arvotaan ilmoittautuneiden kesken. Tieto kerhopaikan saamisesta vahvistetaan 12.9.2022. Kerhotoiminta alkaa viikolla 38 ja jatkuu joulukuun puolen välin paikkeille asti. Kerhoilmoittautumiset löydät ilmoittautumiset- sivulta.

Lisätietoja voi kysellä Ville Salmiselta p. 050 380 7965 ville.salminen@evl.fi , Jenna Gustavssonilta p. 050 380 7963 jenna.gustavsson@evl.fi tai Reetta Mörttiseltä p. 040 638 6411 reetta.morttinen@evl.fi 

 

Kouluikäisiä tikkupullan paistossa.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja, kouluikäistyö
Suupantie 10
33960 Pirkkala

www.seuris.net