Perhekerhot

Perhekerhot tarjoavat pirkkalalaisille ja lähialueilla asuville, päiväsaikaan kotona oleville aikuisille ja lapsille mukavaa yhteistä tekemistä.

Kerhoihin voivat tulla äidit, isät, isovanhemmat, kummit tai vaikka perhepäivähoitajat yhdessä lasten kanssa leikkimään, askartelemaan, juttelemaan ja kahvittelemaan. Kerhoissa on sekä ohjattua yhteistä toimintaa että aikaa vapaalle leikille ja seurustelulle.

Syksyllä 2020 perhekerhot järjestetään pääsääntöisesti ulkotiloissa. WC-tilat on kävijöiden käytettävissä. Perhekerhoissa on tarjolla pientä purtavaa sekä kahvia ja teetä. Omia eväitä sekä oman kahvi-/teemukin voi myös ottaa mukaan. Pyrimme mahdollistamaan perhekerhoissa turvavälien säilyttämisen. Toivomme kävijöiden huolehtivan hyvästä käsihygieniasta. Saavuttehan paikalle vain täysin terveenä.

Perhekerhoja ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Kerhotiloissa on jääkaappi ja mikro, joten esimerkiksi vauvan ruokien säilytys ja lämmitys onnistuvat.

Perhekerhoihin voi tulla mukaan ilman ilmoittautumista myös kesken kauden. Perhekerhojen syyskausi alkaa viikolla 35 (Kirkkoveräjä ja kirkko) ja viikolla 36 (Väentupa)

Perhekerhoja järjestetään alla olevissa toimipisteissä:

• Kirkkoveräjän seurakuntatalo, Kouluportinkuja 1.
  • Pirkkalan kirkon kerhotalo, Arokuja 8.
  • Väentupa, Pappilantie 65.

Lisätietoa saat  vastaavalta lastenohjaajalta: Laura Furu puh. 050 380 7966  laura.furu@evl.fi

Tervetuloa perhekerhoihin!

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja