Perhekerhot

Syyslomalla. Ensi viikolla jatkuu perhekerhot. Vkon 42 teitä palvelee seurakunnan ruskakahvilat. Katso lisää kohdasta loma-aikojen kahvilat.

Perhekerhot tarjoavat pirkkalalaisille ja lähialueilla asuville, päiväsaikaan kotona oleville aikuisille ja lapsille mukavaa yhteistä tekemistä.

Kerhoihin voivat tulla äidit, isät, isovanhemmat, kummit tai vaikka perhepäivähoitajat yhdessä lasten kanssa leikkimään, askartelemaan, juttelemaan ja kahvittelemaan. Kerhoissa on sekä ohjattua yhteistä toimintaa että aikaa vapaalle leikille ja seurustelulle.

Perhekerhoja ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Seurakunta tarjoaa kerhoissa kahvia, teetä ja mehua. Mukaan voi ottaa pienet eväät. Kerhotiloissa on jääkaappi ja mikro, joten esimerkiksi vauvan ruokien säilytys ja lämmitys onnistuvat.

Perhekerhoihin voi tulla mukaan ilman ilmoittautumista myös kesken kauden.

Perhekerhoja järjestetään alla olevissa toimipisteissä

• Kirkkoveräjän seurakuntatalo, Kouluportinkuja 1.
  • Pirkkalan kirkon kerhotalo, Arokuja 8.
  • Väentupa, Pappilantie 65.

Lisätietoa saat  vastaavalta lastenohjaajalta: Laura Furu puh. 050 380 7966  laura.furu@evl.fi

Tervetuloa perhekerhoihin!

Syksyn 19 lukkari. Perhekerhot ja kahvilat alkavat vko35.
Musakahvila ja perheiden ilta vko 37. Tervetuloa!
Syksyn 19 lukkari. Perhekerhot ja kahvilat alkavat vko35. Musakahvila ja perheiden ilta vko 37. Tervetuloa!

vastaava lastenohjaaja, varhaiskasvatuksen opettaja
Suupantie 10