Kouluikäisten leirit ja tapahtumat

Pirkkalan seurakunta järjestää vuosittain erilaisia leirejä ja tapahtumia koululaisille ja heidän perheilleen.

Tiedot leireistä ja tapahtumista löydät tätä sivua,  tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista seuraamalla tai koulutyötä tekeviltä nuorisotyönohjaajiltamme Ossi Hakalalta ja Ville Salmiselta.

Kevätretki Ähtärin eläinpuistoon lauantaina 9.5.20

Hinta aikuisilta 40€, lapsilta 25€. Hinta sisältää matkan, pääsylipun eläinpuistoon sekä pandataloon ja lounaan. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi aikataulu ja info retkestä. Paluu Pirkkalaan on klo 18 mennessä.

Retki Linnanmäelle lauantaina 16.5.20

Koko perheen retki kokoaa perheitä ja koululaisia ympäri Suomen viettämään lauantaipäivää Linnanmäelle. Retken hinta on 35€ sisältäen matkat ja rannekkeet.

Ilmoittautuneille lähetetään retkestä tarkempi aikataulu.

Ilmoittautuminen retkille aukeaa ma 2.3. klo 8.00 osoitteessa pirkkalanseurakunta.fi/ilmoittautumiset

Alle 10-vuotiaat tarvitsevat retkille mukaan oman aikuisen.

Lisätietoja: ville.salminen@evl.fi sekä ossi.hakala@evl.fi

Kesän päiväleirit Pappilassa

Alakoululaisille järjestetään kolme päiväleiriä kesällä 2020. Kaksi ensimmäistä ovat kesäkuussa ja kolmas elokuussa ennen koulun alkua. Yhdelle leirille mahtuu 30 koululaista.

Pappilan leiri 1: ma 1.6. - pe 5.6. klo 9.17.

Pappilan leiri 2: ma 8.6. - pe 12.6. klo 9-17.

Pappilan leiri 3: ma 3.8. - pe 7.8. klo 9-17.

Kesäkuussa voit ilmoittautua vain toiselle leirille. Leirimaksu on 30€.

Leiriläisille lähetetään leirikirje toukokuussa.

Ilmoittautuminen alkaa ma 2.3. klo 8. osoitteessa pirkkalanseurakunta.fi/ilmoittautumiset

Lapset laskettelemassa.

nuorisotyönohjaaja, kouluikäistyö