Kouluikäisten leirit ja tapahtumat

Pirkkalan seurakunta järjestää vuosittain erilaisia leirejä ja tapahtumia koululaisille ja heidän perheilleen.

Perheiden Pihlis la 28.8. klo 13-18

Perheiden oma musiikkitapahtuma järjestetään Pihlajaniemessä 28.8. Luvassa on esiintyjiä ja festarimeininkiä perheen pienempien ehdoilla, aikuisia unohtamatta. Ota piknikviltti mukaan ja tule viettämään hauskaa päivää Pihlikseen. Esiintyjien lisäksi alueelta löytyy monenlaista muuta puuhaa, kuten ongintaa ja onnenpyörä, pomppulinna sekä kesäkeittiö. Sieltä voi ostaa suolaista ja makeaa sekä virvokkeita pientä korvausta vastaan.

Sisäänpääsy alueelle on maksuton.

Päivän ohjelma:

13.00 tapahtuma-alue aukeaa

14.00 Leena Lammas ja porkkanabändi

15.00 Siina ja Taikaradio - duon Laulubussi matkustaa- konsertti

16.30 Syskofrenia - tunteikasta jazzspoppia aikuisempaankin makuun

18.00 Tapahtuman portit sulkeutuvat

Perheiden leiripäivät Pappilassa

Syksyllä järjestetään kolme koko perheen lauantaipäivää Pappilan alueella. Voit ilmoittautua mukaan päiviin ilmoittautumiset- sivun kautta.

Päivä alkaa klo 10 ja yhteinen ohjelma päättyy klo 15. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje noin viikkoa ennen leiripäivää. Kirjeessä kerrotaan vielä päivän tarkemmasta ohjelmasta.

Leiripäivän hinta on 10€ aikuiset ja 5€ lapset. Se sisältää lounaan, välipalan ja leirimateriaalit.

Leiripäivän toteutuminen riippuu ajankohtaisista kokoontumisrajoituksista. Tieto mahdollisesta peruutuksesta lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille.

Jokaiseen leiripäivään ilmoittaudutaan erikseen. Syksyn 2021 leiripäivien ajankohdat ja teemat ovat:

Lauantaina 25.9. touhutaan leijojen ja leivonnan parissa.

Lauantaina 23.10. vietetään frisbeegolfin ja ulkopelifiilistelyiden parissa.

Lauantaina 27.11. luvassa jouluisia nikkarointia ja näpertelyä.

Ilmoita perheesi mukaan leiripäiviin tällä lomakkeella.

Antti Toivalta p. 040 640 2025 antti.toiva@evl.fi

Ville Salmiselta p. 050 380 7965 ville.salminen@evl.fi

Yö kirkossa -tapahtuma kouluikäisille 2.-3.10.2021

Oletkos koskaan nukkunut yötä kirkossa? Nyt se on mahdollista, sillä Yö kirkossa-tapahtuma järjestetään 2.-3.10, Pirkkalan kirkolla. Luvassa on nukkumisen lisäksi pelailua, yhdessä tekemistä ja touhuilua. Ilmoittautuminen 23.8.-19.9.2021. Ilmoittaudu Yö kirkossa -tapahtumaan tästä.

Perheiden retkeilykerho

Pirkkalan NMKY ry järjestää yhteistyössä Pirkkalan seurakunnan kanssa retkeilykerhotoimintaa, joka on tarkoitettu 6-10- vuotiaille koululaisille. Tarpeen mukaan pyritään aloittamaan ryhmä myös 11-14-vuotiaille. Myös perheen vanhemmat voivat halutessaan osallistua toimintaan.

Kerhotoiminnan tukikohta on Pirkkalan seurakunnan Pihlajaniemi ja kerhopäivä on yleisesti torstaisin klo 18-19.15. Toimintaan sisältyy muun muassa luonnontuntemusta, luontoaskartelua, erätaitojen harjoittelua, yöretkiä sekä ohjattua tutustumista Suomen kansallispuistoihin.

Retkeilykerhon yhteyshenkilönä toimii NMKY ryn nuorisotyönohjaaja ja eräopaskouluttaja Markku Kuusjärvi. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 15.8. mennessä kuusjarvi.markku@gmail.com tai Pirkkalan seurakunnan nuorisotyönohjaaja jenna.gustavsson@evl.fi

Kerhon infotilaisuus kiinnostuneille järjestetään Pihlajaniemessä su 15.8. klo 15.00

Kouluikäisten kesäleirit Pappilassa 2022

Kesällä 2022  järjestetään kolme päiväleiriä kouluikäisille. Leirien toiminnat ovat keskenään samanlaiset kaikilla leireillä.

Ilmoittautuminen leireille on avoinna 1.3.-15.4.22. Lomakkeet löydät ilmoittautumiset- sivulta.

Tänäkin vuonna leiripaikat arvotaan ja leiripaikka vahvistetaan toukokuun alkuun mennessä. Yhdelle leirille otetaan n. 35 koululaista. Leirin hinta on 25€/ koululainen yhdeltä viikolta.

Pappila 1: 6.-10.6.2022

Pappila 2: 13.-17.6.2022

Pappila 3: 1.-5.8.2022

Lisätietoja leireistä ja tapahtumista löydät seuraamalla tätä sivua,  tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista  tai koulutyötä tekeviltä nuorisotyönohjaajilta.

Lapset laskettelemassa.

nuorisotyönohjaaja, kouluikäistyö