Pappilan taideillat

Pappilan taideilloissa järjestetään monenlaista ohjelmaa taiteen eri aloilta. Taideiltojen vierailijoina on esimerkiksi muusikkoja, kirjailijoita ja runoilijoita, taidemaalareita ja eri alojen tutkijoita. Iltojen aikana yleisö pääsee sekä kuulemaan että joskus myös itsekin kokeilemaan kyseisen taiteen tekemistä.

Taideiltoja järjestetään Pappilan väentuvassa sunnuntaisin. Iltoihin kuuluu kolmen (3) euron hintainen kahvitarjoilu. Taideillat ilmoitetaan muun muassa tapahtumasivulla, jonka näet tästä linkistä, sekä Pirkkalainen-lehden seurakuntapalstalalla. Kyytiä voit kysyä pappilaan 040 7698151 (Juhani Kauppila). Pappila sijaitsee osoitteessa Pappilantie 65. ​​​​​ Tiedustelut Tuula Mannermaa 050 430 7675.

​​​​​​​KEVÄÄN 2021 OHJELMASTA:  Pirkkalan  Vanha kirkko täyttää 100 VUOTTA, seuraa ilmoittelua!

Ihmisiä kahvillä pitkän pöydän ääressä.

seurakuntapastori, aikuistyö
Suupantie 10