Pappilan taideillat

Pappilan taideilloissa järjestetään monenlaista ohjelmaa taiteen eri aloilta. Taideiltojen vierailijoina on esimerkiksi muusikkoja, kirjailijoita ja runoilijoita, taidemaalareita ja eri alojen tutkijoita. Iltojen aikana yleisö pääsee sekä kuulemaan että joskus myös itsekin kokeilemaan kyseisen taiteen tekemistä.

Taideiltoja järjestetään Pappilan väentuvassa sunnuntaisin. Iltoihin kuuluu kolmen (3) euron hintainen kahvitarjoilu. Taideillat ilmoitetaan muun muassa tapahtumasivulla, jonka näet tästä linkistä, sekä Pirkkalainen-lehden seurakuntapalstalalla. Kyytiä voit kysyä pappilaan 040 7698151 (Juhani Kauppila). Pappila sijaitsee osoitteessa Pappilantie 65. ​​​​​ Tiedustelut Tuula Mannermaa 050 430 7675.

su 17.10.2021 klo 16–18
Vanhan kirkon henkilöiden tarinat

Taideilta matkustaa historiaan. Vanhan kirkon henkilöiden tarinat -ilta liittyy kirkon 100-vuotisjuhlaan. Dramatisoituja tarinoita pääset kuulemaan Hanna Gibsonin esittämänä.
Välissä selloa soittaa
Anni Härkönen.

su 7.11.2021 klo 16–18
Sanoja ja kuvia Vanhasta kirkosta

Taideilta matkustaa historiaan. Sanoja ja kuvia Vanhasta kirkosta -ilta liittyy kirkon 100-vuotis juhlaan. Kiinnostavia kuvia ja hauskoja omakohtaisia tarinoita pääset kuulemaan Pirjo Kivelän, Tiina Mäkisen ja Soili Saarikon johdattamina.

su 21.11. klo 16–18
Pappilan taideillat täyttää 10 vuotta!
Taide löysi Pappilaan - miten suhde syntyi?

Pappilan väentuvassa on juhlakahvit ja muistellaan, ketä kaikkia on Pappilan taideilloissa vuosien varrella vieraillut, pohdimme myös taidetta ja hengellisyyttä, miksi taide on tärkeää kristinuskossa?

Taideilloissa kahvitarjoilu 3 €.
Kyytiä voit tiedustella Jukalta puh. 050 380 7962.

Ihmisiä kahvillä pitkän pöydän ääressä.

seurakuntapastori, aikuistyö
Suupantie 10