Toimintaa eläkeläisille

Aktiivisen työiän jälkeen on aikaa ystäville, harrastuksille ja pysähtymiselle. Moni eläkeläinen on aktiivisesti mukana eri harrastuksissa, ystäväporukoissa ja tapahtumissa. Osa taas nauttii hiljaisuudesta, rauhasta ja vapaudesta. Kaipasit sitten ihmisjoukon läheisyyttä tai hiljentymistä, tule mukaan toimintaamme. 

Diakonian järjestämistä kerhoista löydät lisätietoa tästä linkistä. 

Eläkeläisten tapahtumat löydät Pirkkalaisesta ja tapahtumakalenteristamme tästä linkistä

Apurit auttavat arjessa

Mikäli tarvitset arjen askareisiin tai vaikka terveyskeskusreissuille apua tai haluaisit ystävän, tutustu Apureihin ja vapaaehtoistyöhön. Lue lisää Apureista tästä linkistä.

Ota yhteyttä diakoniatyöntekijä Jouni Kivimaahan, jos haluat itse antaa aikaasi ja apuasi muille. Vapaaehtoisia toivotaan esimerkiksi Sirpakkaan, Tiistaitupaan ja Kirkon keskiviikkoon. 

Omaishoitajille tukea ja virkistystä

Seurakunta haluaa tukea omaishoitajia ja erityislasten vanhempia järjestämällä toimintaa, jossa on mahdollisuus saada vertaistukea ja virkistystä. 

Kutsu työntekijä kotikäynnille!

Haluatko jakaa elämän iloja tai suruja seurakunnan työntekijän kanssa? Onko sinun vaikea päästä liikkumaan kodin ulkopuolella? Kaipaatko keskustelu- tai hartaushetkeä kotiisi? Diakoniatyöntekijät tekevät myös kotikäyntejä. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan diakoniatyöntekijöihin. 

Tervetuloa mukaan joukkoon! 

Kaksi kättä puristaa toisiaan.
Apurit rakentamassa grillikotaa Pappilaan huhtikuussa 2016.
Apurit rakentamassa grillikotaa Pappilaan huhtikuussa 2016.

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Suupantie 10
33960 Pirkkala

vanhus- ja mielenterveystyö, taloudellinen avustaminen yli 65-vuotiaat