Tapahtumat, retket ja leirit

Aikuistyö järjestää erilaisia leirejä, retkiä ja tilaisuuksia. Lisätietoja löydät seuraamalla tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivujamme ja Pirkkalaista. Rukous- ja raamatturyhmät löydät sivupalkista vasemmalta.

Matka Pyhään maahan siirtynyt myöhemmäksi!

Matkalla kuljemme Jeesuksen jalanjäljissä tutustuen Pyhän maan kohteisiin. Matkan aikana on Purim-juhla. Tutustumme kirkkomme lähetysjärjestöjen tekemään työhön ja vierailemme työkohteissa.

Matkan hintaan 1250 € sisältyvät lennot Helsinki-Eilat-Helsinki, puolihoito, oppaan palvelut ja majoitus: 23.2.–26.2. Jerusalem/Jerusalem Gate, 26.2.–1.3. Tiberias/Days, 1.3.–2.3. Eilat/Nova. Matkajärjestönä Toiviomatkat.

Matkasta kiinnostuneille järjestetään yhteinen tapaaminen ma 28.9.2020 klo 18. Matkanjohtajina Jukka Jormanainen ja Anne Sihvonen. Tiedustelut: anne.sihvonen@evl.fi / 040 707 1923

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Ruskaretki Lotjalle taas 2021

Ruskaretki sopii kaikenikäisille, valittavana on omalle kunnolle sopivia päivävaelluskohteita seurakunnan leirikeskuksen Lotjan tuvan lähiympäristössä.

Ohjelmassa päivävaelluksia Lotjan kauniissa maastossa Pudasjärvellä. Sauna lämpiää vaellusten jälkeen ja joka päivä kokoonnumme yhteiseen iltaohjelmaan. Päiväohjelma: Aamupala klo 7.30, aamun sana klo 9, päiväretket klo 9.30–15, saunat klo 15–17, päivällinen klo 16.45–18, iltaohjelma klo 19.

Kirkkovenesoutu kesä 2021

​​​​​​​​Lähde sinäkin mukaan soutamaan! Kirkkovenesoutu läpi kesän tiistaisin ja torstaisin Pappilan rannasta kello 18. Ole paikalla 17.45. Soutuaika yksi tunti. Pidemmistä matkoista ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja Jorma Schukoffilta, 040 721 6983, schukoff.jorma@gmail.com

Aikuisten retki Lotjalle toukokuussa 2021

Aikuisten leiri Lotjan tuvalla 2021. Ohjelmassa on yhdessäoloa, aikuisten kristillistä pohdintaa, hartauselämää, nuotiolla istumista ja saunomista. Vaatimaton majoitus. Hinta sis. bussimatkan, ruokailut ja yöpymiset. Ilmoittautumis- ja lisätiedot lähikuukausien aikana.

Ihmisiä kynttilän valossa.

seurakuntapastori, aikuistyö