Perhis -kerho

Kovasti odotettu ja toivottu Perhis alkaa jälleen! Tervetuloa perhepäivähoitoryhmien omaan kerhoon! Perhis kokoontuu kolme kertaa syksyllä ja neljä kertaa keväällä perjantaiaamupäivisin (kuukauden ensimmäinen perjantai). Perhis kokoontuu Kirkkoveräjän seurakuntatalon tiloissa! Omia eväitä voi ottaa mukaan. Perhiksellä on oma whatsApp-ryhmä, jonka välityksellä tiedotetaan Perhiksen ajankohtaiset tiedotteet. Laita viesti numeroon 050 380 7966/ Laura Furu, niin lisäämme numerosi ryhmään!

Syksyn 2022 Perhiksien ajat ja teemat:

9.9. klo 9.00-11.00 Teemana Omenajuhlat

Metsän eläinten jännittävä seikkailu, jossa kaikki on hauskempaa kun sen jakaa toisten kanssa. Keskeisiä teemoja on jakaminen sekä anteeksipyytäminen ja -antaminen. Toteutusmenetelminä on mm. draama, nukketeatteri ja yhdessä työskentely.

7.10.klo 9.00-11.00 Teemana Perhis-muskari

Muskariohjaajat Ari ja Susanna laulattavat ja leikittävät syksyisiä lauluja!

4.11. klo 9.00-11.00 Teemana Nallen päivä

Sympaattinen nalle on syvästi tunteva otus, jonka päivää saamme yhdessä ihmetellä. Toteutuksen keskiössä on tunnekasvatus. Menetelminä käytetään draamaa, loruttelua, tukiviittomia ja laulua.

Aamupäivä ulkoilukummien kanssa

Seurakunnan ulkoilukummit voi tilata viihdyttämään ja viemään perhepäivähoitoryhmän vaikka pilkkiretkelle, dinosaurusseikkailuun tai aarrejahtiin. Ulkoilukummeja on varattavissa tiistaiaamupäiviksi numerosta 040 688 1616 / Alma Virta. Aamupäivän ohjelma ja paikka sovitaan aina yksilöllisesti.

Pieni jouluvaellus

Joulukuussa pieni jouluvaellus kutsuu perhepäivähoitoryhmät etsimään joulun salaisuutta. Tarkemmat aikataulut ja infot julkaistaan tällä sivustolla lokakuussa.

Surun kohdatessa

Joskus elämä tuo vastaan vaikeita tilanteita ja surua. Mikäli tällainen tilanne tulee lapsiryhmässä tai päiväkodissa vastaan, voimme tulla pitämään päiväkotiin surun kohdatessa -paketin, joka auttaa käsittelemään kuolemaa, surua ja elämän jatkumista lasten kanssa. Lisätiedot: Laura Furu / 050 380 7966.

Pesukarhukäsinukke haistelee huopaomenoita.
Omenajuhlissa harjoitellaan jakamista ja yhteistyötaitoja!