Diakoniatyön ryhmät, leiripäivät ja retket

Tervetuloa mukaan diakoniatyön ryhmiin ja tapahtumiin! Tule mukaan tapaamaan muita, joiden kanssa voit jakaa ajatuksia tai vain hengähtää  hetkeksi yhdessä arjen keskellä. 

Alla olevasta listasta voit valita itseäsi kiinnostavia tapahtumia ja tulla rohkeasti mukaan! Lisää tapahtumia löydät Pirkkalaisen seurakuntapalstasta ja tapahtumakalenteristamme

Kirkkoveräjän Tiistaitupa

Tiistaitupa on kaikenikäisten yhteinen olohuone, joka aukeaa tiistaisin kello 10. Kello 10 on kahvit, joiden jälkeen on vapaata jutustelua ja mahdollisuus lehtien lukemiseen ja pelien pelaamiseen. Kello 11.30 on hartaushetki ja ruokailu. Kello 12−13 vietetään Tiistaituvan ohjelmahetki. Tiistaitupa Kirkkoveräjän seurakuntatalossa, Kouluportinkatu 1. Aamukahvi 0,50 euroa kupillinen ja lounas 3,50 euroa aikuiset ja 1 euro lapset. Ei kokoontumisia kesä-elokuussa. 

Kirkon keskiviikko

Kirkon keskiviikko kokoontuu keskiviikkoisin Pirkkalan kirkolla osoitteessa Perkiöntie 40. Hartaus kello 11.30 kirkkosalissa ja ruokailu noin klo 11.40 seurakuntasalissa. Ruokailun jälkeen on kanttorin pitämä lauluhetki kirkkosalin puolella. Ruokailu 3,50 euroa aikuiset ja 1 euro lapset. Ei kokoontumisia kesä-elokuussa.

Yhdessäolon iltapäivä

Yhdessäolon iltapäivä Kapsäkissä tiistaisin klo 16.00-18.00 aikuisille ja lapsille olipa perheesi sitten yhden tai kahden aikuisen perhe. Välipalatarjoilu. Sisätossut matkaan mukaan. Mukana lastenohjaaja ja diakoniatyöntekijä.

Hyvän aamun kahvihetki

Hyvän aamun kahvihetki torstaisin klo 10−11 Sirpakassa. Aloitamme kahvilla ja pullalla, hinta 1 euro / hlö, ja jatkamme Pirkkalaisen sanalla. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja kokoontumaan porukalla! 

Huilipaikka Veskan kauppakeskuksessa Kapsäkissä

Tule mukaan Huilipaikkaan, Veskan yläkertaan, Kapsäkkiin. Huilipaikka on joka toinen keskiviikko klo 14−15.30. Huilipaikassa juttelemme, pohdimme visaisia ja hauskoja kysymyksiä, venyttelemme ja nautimme päiväkahvit. 

Kyöstinkodon kerho

Kyöstinkodon kerho on tarkoitettu alueen eläkeläisille. Kokoonnumme joka toinen tiistai klo 14−15.30 Kyöstinkodon kerhohuoneessa Kartanontie 17. Nautimme yhdessä päiväkahvit.

Kesäkahvilat

Kesäkahvilat lähetysmyymälä-kahvila Sirpakassa. Tarkemmin nettisivuiltamme ja seurakuntapalstalta.

Retket

Järjestämme retkiä lähinnä keväällä ja alkukesällä. Ne ovat kaikille avoimia. Tarkemmat tiedot löydät nettisivuiltamme, seuraamalla Pirkkalaisen seurakuntapalstaa tai tiedustelemalla diakoniatyöntekijöiltä. Seuraa ilmoitteluamme Pirkkalaisessa ja tapahtumakalenteriamme. 

Leiripäivät

Leiripäivät eläkeläisille Pappilassa kesä- ja elokuussa.  Järjestämme kuljetuksen sitä tarvitseville. Tiedustelut diakoniatyöntekijä Päivi Marttilalta.

Vapaaehtoistyö

Haluatko mukaan vapaaehtoistyöhön esimerkiksi Sirpakkaan, Kirkon keskiviikkoon tai Apureihin? Lisätietoja löytyy täältä.

Tyttöjen ja naisten kädet ringissä.
Kahvikuppi, cappuccino.

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Suupantie 10
33960 Pirkkala

vanhus- ja mielenterveystyö, taloudellinen avustaminen yli 65-vuotiaat

diakoniatyöntekijä

vapaaehtois- ja perhetyö, taloudellinen avustaminen sukunimen mukaan A-H