Diakoniatyön ryhmät, leiripäivät ja retket

Tervetuloa mukaan diakoniatyön ryhmiin ja tapahtumiin! Tule mukaan tapaamaan muita, joiden kanssa voit jakaa ajatuksia tai vain hengähtää  hetkeksi yhdessä arjen keskellä. 

Alla olevasta listasta voit valita itseäsi kiinnostavia tapahtumia ja tulla rohkeasti mukaan! Lisää tapahtumia löydät Pirkkalaisen seurakuntapalstasta ja tapahtumakalenteristamme

Kirkkoveräjän Tiistaitupa

Tiistaituvassa on klo 11.30 hartaushetki ja sen jälkeen ruokailu. Ruokailun jälkeen noin klo 12−13 vietetään Tiistaituvan ohjelmahetki. Tiistaitupa Kirkkoveräjän seurakuntatalossa, Kouluportinkuja 1. Lounas 4 euroa aikuiset ja 2 euroa lapset. Ei kokoontumisia kesä-elokuussa. 

Kirkon keskiviikko

Kirkon keskiviikko kokoontuu keskiviikkoisin Pirkkalan kirkolla osoitteessa Arokuja 8. Hartaus kello 11.30 kirkkosalissa ja ruokailu noin klo 11.40 seurakuntasalissa. Ennen ruokailua on kanttorin pitämä lauluhetki kirkkosalin puolella. Ruokailu 4 euroa aikuiset ja 2 euroa lapset. Ei kokoontumisia kesä-elokuussa.

Hyvän aamun kahvihetki

Hyvän aamun kahvihetki torstaisin klo 11−12 Sirpakassa. Aloitamme kahvilla ja pullalla, hinta 1 euro. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja kokoontumaan porukalla! 

Huilipaikka 

Tule mukaan Huilipaikkaan, Veskan yläkertaan, Kapsäkkiin. Huilipaikka on keskiviikkoisin klo 14−15.30. Huilipaikassa juttelemme, pohdimme visaisia ja hauskoja kysymyksiä, venyttelemme ja nautimme päiväkahvit. 

Kyöstinkodon kerho

Kyöstinkodon kerho on tarkoitettu alueen eläkeläisille. Kokoonnumme joka toinen tiistai klo 14−15.30 Kyöstinkodon kerhohuoneessa Kartanontie 17. Nautimme yhdessä päiväkahvit.

Kesäkahvilat

Kesäkahvilat lähetysmyymälä-kahvila Sirpakassa. Tarkemmin nettisivuiltamme ja seurakuntapalstalta.

Retket

Tiedot retkistä löydät nettisivuiltamme, seuraamalla Pirkkalaisen seurakuntapalstaa tai tiedustelemalla diakoniatyöntekijöiltä. Seuraa ilmoitteluamme Pirkkalaisessa ja tapahtumakalenteriamme. 

Leiripäivät

Leiripäivät eläkeläisille Pappilassa kesä- ja elokuussa.  Järjestämme kuljetuksen sitä tarvitseville. Tiedustelut diakoniatyöntekijä Päivi Marttilalta.

Vapaaehtoistyö

Haluatko mukaan vapaaehtoistyöhön esimerkiksi Sirpakkaan, Kirkon keskiviikkoon tai Apureihin? Lisätietoja löytyy täältä.

Tyttöjen ja naisten kädet ringissä.
Kahvikuppi, cappuccino.

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Suupantie 10
33960 Pirkkala

vanhus- ja mielenterveystyö, taloudellinen avustaminen yli 65-vuotiaat

diakoniatyöntekijä

taloudellinen avustaminen sukunimen mukaan A-H, tunnetaideterapeutti