Toivoa naisille -ryhmät

Suomessa toimii yli 90 Hanna-ryhmää. Tule mukaan Pirkkalan toivoa naisille -ryhmiin! 

Molemmat ryhmät kokoontuvat Pirkkalan kirkon aikuistyön tiloissa. Toinen ryhmä on NNKY:n joka toinen tiistai kello 13 kokoontuva päiväpiiri, jossa kuukauden ensimmäinen kerta on Toivoa naisille/Hanna-rukousaiheinen.

Toinen Toivoa naisille -ryhmä kokoontuu iltaisin vaihtuvin ajankohdin.

Seuraa Pirkkalaista ja tapahtumakalenteriamme.

 

Toivoa naisille -työ

Naisten kansainvälinen rukousliike Toivoa naisille/Hanna-työ (Women of Hope) toimii sen puolesta, että yhä useampi nainen voisi tulla nähdyksi, kuulla olevansa arvokas, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Työllä on viisi painopistettä: rukous, ohjelmien tuottaminen, naisten tilanteesta ja heidän asemastaan kertominen, koulutus sekä työn tukeminen. 

Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle lyhyt rukous. Noin 50 000 rukoilijaa rukoilee sen eri puolilla maailmaa. Rukouskalenterin teemana voi olla johonkin maahan tai ihmisryhmään liittyvät aiheet tai tietty asia kuten vaikkapa tyttöjen koulutus. Suomessa toimii yli 99 rukousryhmää ja rukouskalenterillä on yli 1500 tilaajaa. 

Työhön liittyvät Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta liittyy arjen asioihin, toinen puoli on kristillistä sisältöä. Ohjelmia lähetetään 70 kielellä. Suomalaiset tukevat Toivoa naisille -ohjelmien tuottamista ja lähettämistä kymmenellä kielellä Medialähetys Sanansaattajien eli Sansan kautta. 

Jos haluat olla mukana tässä tärkeässä työssä, mutta et pääse ryhmien tapaamisiin, voit olla mukana myös näin: 

Tilaa ilmainen rukouskalenteri osoitteesta hannat@sansa.fi Toivoa naisille/Hanna-työn rukouskalenteri ja rukoile sen avulla työn puolesta. 

Lisää tietoa löydät täältä Toivoa naisille.

Rukous on Toivoa naisille -työn ydin. Rukous ohjaa kaikkea tekemistämme ja yhdistää meitä Jumalan edessä.

Päivän rukous

Kansainvälinen Toivoa naisille -työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailman voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. 

  • Sansa aloitti vuonna 2000
  • 99 Toivoa naisille -ryhmää
  • yli 1500 rukouskalenterin tilaajaa
  • 14 Toivoa naisille -lähettilästä
  • Suomalaiset tukevat Toivoa naisille -ohjelmien tuottamista ja lähettämistä yhdeksällä kielellä

Tule mukaan Pirkkalan ryhmiin! Ryhmistä kaksi kokoontuu Pirkkalan kirkon aikuistyön tiloissa. Toinen on NNKY:n päiväryhmä  joka toinen keskiviikko klo 12.30. Kuukauden ensimmäinen kerta on Toivoa naisille rukousaiheinen.   

Toinen Toivoa naisille -ryhmä kokoontuu iltaisin vaihtuvin ajankohdin samoin kirkolla.

Seuraa Pirkkalaista & tapahtumakalenteriamme  Kirjoita hakukenttään Toivoa naisille ja löydät tulevat tapahtumat.

Naisten kansainvälinen rukousliike Toivoa naisille rukoilee maailman naisten hädän vuoksi.

Brasilialaissyntyinen Marli Spieker perusti Toivoa naisille työn  vuonna 1997, kun hän luki uutisen, että 500 naista tekee Kiinassa päivittäin itsemurhan, koska he tuntevat itsensä arvottomiksi. Tämän jälkeen hän mietti mitä voisi tehdä ja perusti 12 kiinalaisen naisen kanssa rukousryhmän. Alkujaan työ perustettiin nimellä Hanna työ.

Toimintaan kuuluu myös naisille suunnattuja radio-ohjelmia, joita lähetetään 76 eri kielellä (2017), 73 kieltä (2019). Suomessa toimintaa koordinoi Medialähetys Sanansaattajat (Sansa).

Toivoa naisille -työn nykyinen kansaivälinen johtaja on tohtori Peggy Banks. Hän on toiminut sielunhoitotyön ja naistyön johtotehtävissä sekä kehittänyt johtamiskäytäntöjä isoissa organisaatioissa. Hän on kouluttanut naisjohtajia esimerkiksi Intiassa, Senegalissa, Tansaniassa ja Thaimaassa.

Toivoa naisille -konferenssi

Tänään ainakin 50 000 naista rukoilee määrätyn aiheen puolesta samana päivänä. Rukousaiheet ovat kirjattu rukouskalenteriin, jota käännetään 95 kielelle, ja jota käytetään 125 maassa.

Viimeisimmät rukouskalenterit löydät täältä.

Tänään ainakin 50 000 naista rukoilee määrätyn aiheen puolesta samana päivänä. Rukousaiheet ovat kirjattu rukouskalenteriin, jota käännetään 95 kielelle, ja jota käytetään 125 maassa.

Viimeisimmät rukouskalenterit löydät täältä.

YouTube-video
Toivoa naisille logo
Tänään ainakin 63 000 naista rukoilee yhteisen aiheen puolesta samana päivänä.

Ota yhteyttä

seurakuntapastori, aikuistyö
Suupantie 10
33960 Pirkkala

aikuistyö

lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja
Suupantie 10
33960 Pirkkala