Minecraft-kerho 712-vuotiaille

Tervetuloa mukaan pelailemaan yhdessä muiden kerholaisten kanssa!

Kerhopäivät syksyllä 2022 ovat

• maanantaisin Kirkkoveräjällä
  • tiistaisin Kirkkoveräjällä

Kerhot kokoontuvat klo 17-19.

Molempiin kerhoihin otetaan 10 kerholaista. Mahdollisia varapaikkoja voi ilmoittautumisen jälkeen kysellä Villeltä, puh 050 380 7965.

Kokkikerho 7-12-vuotiaille

Tervetuloa mukaan opettelemaan ruuanlaittoa yhdessä kerhonohjaajien kanssa! Kerhossa opetellaan kotikokin perustaitoja.

Kerhopäivät syksyllä 2022 ovat

• maanantaisin Kapsäkin kerhotilassa klo 17-19
  • tiistaisin Kirkkoveräjän seurakuntatalolla ja Soljan kerhotilassa klo 18-20.
  • torstaisin Kirkkoveräjän seurakuntatalolla klo 17-19.

Huomioithan, että kerhonohjaajamme eivät ole ravintola-alan ammattilaisia. Siksi kerhoon ei voi ottaa lapsia, joilla on erityisruokavalioita tai ruoka-aineallergioita. Haluamme näin varmistaa, että kaikki voivat kokata ja syödä ruokia turvallisesti.

Jokaiseen kerhoon otetaan 10 kerholaista. Mahdollisia varapaikkoja voi ilmoittautumisen jälkeen kysellä Villeltä, puh 050 380 7965.

nuorisotyönohjaaja, kouluikäistyö
Suupantie 10