Tyttö tietokoneen ääressä.

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Miesten ja naisten joulusaunat

Miesten ja naisten joulusaunat ovat kolmessa osassa ja voit ilmoittautua mukaan yhteen kolmesta vuorosta. Kuhunkin vuoroon mahtuu aina 16 henkeä. Saunan jälkeen on joulupuuro, glögi ja hartaus.

Miesten jouluasaunat                                                  Naisten joulusaunat

Ti 15.12 klo 18.00. - 20.00.                                           Ke 16.12. klo 18.00. - 20.00.

Ti 22.12 klo 16.00. - 18.00.                                           Ke 23.12. klo 16.00. - 18.00.

Ti 22.12 klo 18.30. - 20.30.                                           Ke 23.12. klo 18.30. - 20.30.

Ilmoittaudu miesten saunaan tästä       ja      ilmoittuaudu naisten saunaan tästä

10-vuotiaiden synttärit ti 27.10.

Kymppisynttäreitä juhlitaan tiistaina 27.10. Pirkkalan kirkolla.

Synttäreillä esiintyy Pekka Laukkarinen ja päivänsankareille on konsertin jälkeen tarjolla synttäriherkkuja!

Konsertteja on kaksi, joista ensimmäinen on suunnattu Hyrsingin, Kirkonkylän ja Naistenmatkan 10-vuotiaille ja jälkimmäinen Nuolialan ja Toivion 10-vuotiaille. Voit ilmoittautua mukaan myös, vaikka kävisitkin koulua muualla kuin Pirkkalassa.

Tänä vuonna ilmoittautuminen on tärkeää, jotta tiedämme ketkä tulevat juhlimaan.

Tänä syksynä myös tapahtumaan vaikuttavat muutokset voivat tulla nopeastikin eteen. Ilmoitamme muutoksista suoraan ilmoittautuneille.

Kymppisynttäreille ilmoittaudutaan mukaan tästä.

Lisätietoja kouluikäistyön työntekijöiltä

Reetalta, reetta.morttinen@evl.fi 040 638 6411

Villeltä, ville.salminen@evl.fi 050 380 7965

Ossilta, ossi.hakala@evl.fi 050 380 7963

Iltapäiväkerho Sippe-kerho

Pirkkalan seurakunnan järjestämä iltapäiväkerholaisten Sippe-kerho kokoontuu kerran viikossa lähes kaikissa Pirkkalan alakouluissa. Kerhoon voivat osallistua 0.-2.-luokkalaiset koululaiset. Kerhossa pääsee esimerkiksi askartelemaan, leikkimään ohjatusti, seikkailemaan, hiljentymään kouluarjen keskellä ja kokemaan yhdessä iloisia elämyksiä ja yllätyksiä. Kerhon ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat ja kouluikäistyön ohjaajat.

Ilmoittaudu Sippe-kerhoon tästä

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella kouluikäistyön pappi Reetta Mörttiseltä reetta.morttinen@evl.fi tai 040 638 6411.

Kerhokohtainen ohjelma lähetetään jokaisen kerholaisen. Kerho on maksuton.

Kouluikäisten kerhot

Ilmoittautuminen kouluikäisten kerhoihin alkaa tiistaina 1.9. klo 9.00. Kerhot ovat maksuttomia ja kerhoja ohjaavat seurakunnan isosikäiset nuoret. Lisätietoja kerhoista Ville Salmiselta p. 050 380 7965 tai ville.salminen@evl.fi
Tarkempaa tietoja kerhoita kouluikäisten sivuilla.

Ilmoittaudu mukaan kokkikerhoon tästä.

Ilmoittaudu mukaan Minecraft- kerhoon tästä.

Ilmoittaudu mukaan tanssikerhoon tästä.

Muskarit

Ilmoittautuminen seurakunnan muskaritoimintaan alkaa maanantaina 10.8. klo 9. Tarjolla on omat muskariryhmät vauvoille, taaperoille ja perheille. Lisätietoja muskareista ja ilmoittautumislinkit löydät täältä.

Matka Pyhään maahan 23.2.–2.3.2021

Toiviomatkojen ja Pirkkalan seurakunnan matka Israeliin.

Ilmoittaudu matkalle tästä (29.7.2020 klo 00.00 alkaen)