Tyttö tietokoneen ääressä.

Ilmoittautumiset


Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset. 
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Rantatuvan kesän saunavuorot, erä 3 

Saunavuoron varaa yksi henkilö ja kirjoittaa kaikkien saunojien nimet lomakkeelle. Pieni sauna on tarkoitettu 1-5 henkilölle ja iso sauna 5-10 henkilölle. Saunoissa voi olla kerrallaan kolmen eri talouden väkeä. Saunamaksu pienestä saunasta 20 € ja isosta 25 € maksetaan tullessa. Kaikki saunamaksut kesä-heinäkuussa tulevat Yhteisvastuukeräykselle.
Vuoroja voi varata täältä 1.7. klo 9 alkaen.

Juhannuskuljetus Pappilaan pe 25.6.

Seurakunta tarjoaa kuljetuksen Pappilaan klo 18 alkaen. Juhla alkaa klo 19.
klo 18.00 Partolan bussipysäkki Kenkätiellä
klo 18.15 Kirkkoveräjän srk talon bussipysäkki vastapäätä ST1 huoltoasemaa
klo 18.30 Suupantori
klo 18.35 Kyöstin bussipysäkki
Paluukyyti lähteen n klo 22 juhannuskokon jälkeen. Seurakunta tarjoaa kuljetuksen. Suosittelemme vahvasti kasvomaskien käyttöä.
Ilmoittaudu tästä.

Kirkkovenesoutu juhannuksena 25.6.

40 min mittainen souturetki Pyhäjärvellä. Sopii myös ensikertalaisille ja lapsille. Pelastusliivit ja opastus tarjotaan. Säävaraus.
Saavu 5 min aikaisemmin venetalakselle rantaan. Pappilan isolta parkkipaikalta suoraan rantaan.
Ilmoittaudu tästä.

Pappilan rantatuvan saunavuorot, erä 2

Saunavuoron varaa yksi henkilö ja kirjoittaa kaikkien saunojien nimet lomakkeelle. Pieni sauna on tarkoitettu 1-5 henkilölle ja iso sauna 5-10 henkilölle. Saunoissa voi olla kerrallaan kolmen eri talouden väkeä. Saunamaksu pienestä saunasta 20 € ja isosta 25 € maksetaan tullessa. Kaikki saunamaksut kesä-heinäkuussa tulevat Yhteisvastuukeräykselle.
Täältä voit varata saunavuoron to 10.6.2021 klo 9 alkaen. Kaikki vuorot tällä erää varattu, erän 3 varaukset netissä 1.7.

Perheiden leiripäivät Pappilassa

 isän kanssa, äidin kanssa, molempien kanssa tai vaikka kummin matkassa, miksei mumminkin kanssa.

torstaina 15.7. ja perjantaina 16.7. klo 9-14. 

Teemana on ystävät maailmalla. Molemmat päivät ovat erilaisia. Aamupäivisin on ohjattua toimintaa, lounas klo 11.30 ja iltapäivällä uintia/soutua/pelejä vapaammin. Päivä päättyy 13.45 lipunlaskuun ja yhteiseen päätöshetkeen. Päivä sopii erityisen hyvin perheille, joilla on alakouluikäisiä ja nuorempia lapsia.

Yhden päivän hinta 10 € aikuinen ja 5 € lapsi.  Sisältää aamukahvin, lounaan ja kotakahvit. Maksu kortilla saapuessa.
Tällä ilmoittaudut molempiin päiviin yhdellä kertaa.
Ilmoittaudu mukaan täällä.

Ruskaretki Lotjalle 22.9.–26.9.2021

Ruskaretki sopii kaikenikäisille ja valittavana on omalle kunnolle sopivia päivävaelluskohteita seurakunnan leirikeskuksen Lotjan tuvan lähiympäristössä. Leirimaksu 90 €/aikuiset ja 70 €/eläkeläiset, työttömät, lapset ja opiskelijat. Pirkkalan srk:n jäsenillä on etuoikeus osallistua retkelleMatka laskutetaan syyskuun alussa.Ohjelmassa päivävaelluksia Lotjan kauniissa luonnossa ja mahdollisuus retkeillä lähikohteissa sekä hiljentyä sanan äärellä.
Päiväohjelma: aamupala klo 7.30–9, aamun sana klo 9, päiväretket klo 10–15, saunat klo 15–17, päivällinen klo 16.45–18, iltaohjelma klo 19. Retkellä mukana Jukka Peltola, Tuula Mannermaa ja Anne Vanhatalo. Tiedustelut: anne.vanhatalo@evl.fi
Ilmoittaudu tästä.

Toiviomatkojen ja Pirkkalan seurakunnan matka Pyhään maahan 11.3.-18.3.2022

Matkalla tutustumme Pyhän maan kohteisiin. Israel on pieni maa, jonka maisema ja luonto vaihtelevat paljon. Kiinnostavimmat historialliset nähtävyydet liittyvät Raamatun tapahtumapaikkoihin. Matkan aikana on Purim-juhla. Tutustumme kirkkomme lähetysjärjestöjen tekemään työhön ja vierailemme työkohteissa. Matkalle ovat tervetulleita pirkkalalaiset ja kaikki muutkin, joille ajankohta sopii kalenteriin. Matkalla mukana opas, matkan hinta 1250 € sis. lennot, kuljetukset, oppaan palvelut ja puolihoidon.

Majoitus:
11.3. - 14.3.. Jerusalem/Jerusalem Gate
14.3. - 18.03. Tiberias/Days
Matkanjohtajina Jukka Jormanainen ja Anne Vanhatalo. Lennot Helsinki-Tel Aviv -Helsinki. Matka on avoin kaikille. Tiedustelut: jukka.jormanainen@evl.fi
Ilmoittaudu tästä.

Haku kauden 2021–2022 päiväkerhoihin 

Syksyllä 2021 alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2016, 2017 ja 2018 syntyneet lapset. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Syksyllä 2021 päiväkerhoja järjestetään neljässä toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa elokuussa viikolla 34. Kerhotarjonnastamme löytyy luontopainotteinen, taidepainotteinen, kulttuuripainotteinen sekä elämys- ja seikkailupedagogiikkapainotteinen ryhmä. Ilmoita lapsesi kerhoon tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Lisätietoja päiväkerhoita täällä.

Kouluikäisten kerhot

Ilmoittaudu mukaan kerhoihin tästä. Ilmoittautuminen alkaa 25.1. klo 8.00

Kerhoihin otetaan aluksi 8 osallistujaa. Kerhot ovat maksuttomia ja kerhoja ohjaavat seurakunnan isosikäiset nuoret.
Lisätietoja kerhoista Ville Salmiselta p. 050 380 7965 tai ville.salminen@evl.fi
Tarkempaa tietoja kerhoita kouluikäisten sivuilla.

Kouluikäisten kesäleirit Pappilassa

Kesällä 2021 järjestetään kolme päiväleiriä kouluikäisille. Jokaisella leirillä toteutetaan samaa ohjelmaa.

Ilmoittautuminen leireille on avoinna 1.3.–11.4.21. Tänä vuonna leiripaikat arvotaan ja leiripaikka vahvistetaan toukokuun alkuun mennessä. Yhdelle leirille otetaan n. 35 koululaista. Leirin hinta on 25€ sisältäen ruoat ja leiritarvikkeet.

Ilmoittaudu tästä Pappila 1: 7.-11.6.21

Ilmoittaudu tästä Pappila 2: 14.-18.6.21

Ilmoittaudu tästä Pappila 3: 2.-6.8.21

Lisätietoja leireistä ja tapahtumista löydät seuraamalla tätä sivua,  tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista  tai koulutyötä tekevältä nuorisotyönohjaaja Ville Salmiselta.

Vuoden 2021 rippikoulut

Rippikoulussa syvennetään ajatuksia kristillisestä uskosta, tutustutaan uusiin kavereihin ja punnitaan yhdessä elämänmenoa. Nuorten sivuilta www.seuris.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä löytyy lisää ajatuksia rippikoulusta ja kuvia leireiltä.

Vuoden 2021 rippikoulujen ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti tämän linkin kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Linkki aukeaa 3.12. klo 14.00.

Jos rippikoululainen ei kuulu seurakuntaan, lähetä postia Arto Köykälle arto.koykka@evl.fi. Sitten saa postia kotiin!

Iltapäiväkerho Sippe-kerho

Pirkkalan seurakunnan järjestämä iltapäiväkerholaisten Sippe-kerho kokoontuu kerran viikossa lähes kaikissa Pirkkalan alakouluissa. Kerhoon voivat osallistua 0.–2.-luokkalaiset koululaiset. Kerhossa pääsee esimerkiksi askartelemaan, leikkimään ohjatusti, seikkailemaan, hiljentymään kouluarjen keskellä ja kokemaan yhdessä iloisia elämyksiä ja yllätyksiä. Kerhon ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat ja kouluikäistyön ohjaajat.

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella kouluikäistyön pappi Reetta Mörttiseltä reetta.morttinen@evl.fi tai 040 638 6411.

Kerhokohtainen ohjelma lähetetään jokaisen kerholaisen. Kerho on maksuton.

Muskarit

Tarjolla on omat muskariryhmät vauvoille, taaperoille ja perheille.
Lisätietoja muskareista ja ilmoittautumislinkit löydät täältä.