Liikkuva ja leikkivä päiväkerho

Seurakunnan päiväkerhon toiminnassa liikkuminen ja leikki ovat keskiössä. Lasten kanssa tutkitaan maailmaa sisällä, kerhon pihapiirissä ja luonnon keskellä.  Lasta kiinnostaviin ilmiöihin tutustutaan leikin ja toiminnan kautta. Meille on tärkeää lapsen yksilöllinen huomiointi sekä ryhmässä toimimisen ilo. Syksyllä 2018 toimintansa aloitti myös luontopainotteinen ryhmä Pappilassa. Toimintamme ohjaavana asiakirjana toimii varhaiskasvatussuunnitelman perusteet sekä Vasu kirkossa -materiaali.

Seurakunnan päiväkerhotoiminta rakentuu kristillisen arvopohjan varaan, joten toiminnalle ominaista ovat lähimmäisenrakkaus, toisen huomioon ottaminen ja ilo Taivaan Isän huolenpidosta.

Ilmoittautuminen syksyllä 2020 alkaviin kerhoryhmiin on käynnissä!

Kauden 2020-2021 päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2017-, 2016- ja 2015-syntyneet lapset. Syksyllä 2020 päiväkerhoja järjestetään neljässä toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa elokuussa viikolla 34. Kerhotarjonnastamme löytyy mm. luontopainotteinen, taidepainotteinen sekä elämys- ja seikkailupedagogiikkapainotteinen ryhmä.

Syksyn kerhojen kokoontumisajat ja paikat ovat (Huom! muutokset mahdollisia) :

Kirkon kerhotalo (Arokuja 8) maanantaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30

Pappilan (Pappilantie 65) tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12 luontopainotteinen ryhmä

Kirkkoveräjän seurakuntatalo (Kouluportinkuja 1) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8.30-11.30

Kapsäkin kerhotila (Veskan kauppakeskus, Saapastie 2) tiistaisin ja torstaisin klo 9-12

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä

Lisätiedot Laura Furu 050 380 7966 / laura.furu@evl.fi

Eri toimipisteiden kerhojen tiedot ja lastenohjaajien yhteystiedot löydät sivupalkista vasemmalta.

Lisätietoja päiväkerhoista löydät valikosta sivun vasemmasta reunasta.

Lapsia päiväkerhossa.
Päiväkerholaiset ulkona leikkimässä.