Napero- ja päiväkerhot

Seurakunnan napero- ja päiväkerhon toiminnassa liikkuminen ja leikki ovat keskiössä. Lasten kanssa tutkitaan maailmaa sisällä, kerhon pihapiirissä ja luonnon keskellä.  Lasta kiinnostaviin ilmiöihin tutustutaan leikin ja toiminnan kautta. Meille on tärkeää lapsen yksilöllinen huomiointi sekä ryhmässä toimimisen ilo. Kerhotarjonnastamme löytyy esimerkiksi luonto-, taide- ja liikuntapainotteiset kerhoryhmät. Toimintaa ohjaavat valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelman perusteet 2018 sekä Tampereen seudun seurakuntien varhaiskasvatussuunnitelma 2021. 

Seurakunnan kerhotoiminta rakentuu kristillisen arvopohjan varaan, joten toiminnalle ominaista ovat lähimmäisenrakkaus, toisen huomioon ottaminen ja ilo Taivaan Isän huolenpidosta.

Syksyn päivä- ja naperokerhoilmoittautumiset ovat käynnissä!

Syksyllä 2023 alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2020, 2019 ja 2018 syntyneet lapset. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhokaudella 2023–2024 päiväkerhoja järjestetään kolmessa toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa elokuussa viikolla 33. Tarjolla on luonto-, taide- sekä ympäristöpainotteiset ryhmät. Päiväkerhotoiminta on maksutonta.

Ilmoita lapsesi päiväkerhoon tästä linkistä. Kerhoon voi ilmoittautua ympäri vuoden.

Päiväkerhojen kokoontumisajat ja paikat:

  • Pappila (Pappilantie 65) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12 
  • Kirkkoveräjän seurakuntatalo (Kouluportinkuja 1) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8.30-11.30
  • Kapsäkin kerhotila (Veskan kauppakeskus, Saapastie 2) tiistaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30.

2-vuotiaille oma naperokerho alkaa syksyllä 2023

Syksyllä 2023 alkaa 2-vuotiaiden oma naperokerho. Naperokerhoon voi ilmoittaa kaikki 2021 -syntyneet lapset, jotka täyttävät 2-vuotta ennen kerhon alkamista. Paikat naperokerhoon täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Naperokerho kokoontuu tiistaisin Pirkkalan kirkon kerhotalolla (Arokuja 8) klo 9.00-11.00. Kerho alkaa elokuussa viikolla 33. Ilmoittautuminen naperokerhoihin on avoinna. Naperokerhotoiminta on maksutonta. Naperokerhoon voit ilmoittaa lapsesi tästä linkistä.  

Lisätiedot Laura Furu 050 380 7966 / [email protected]

Eri toimipisteiden kerhojen tiedot ja lastenohjaajien yhteystiedot löydät sivupalkista vasemmalta. 

Lisätietoja päiväkerhoista löydät valikosta sivun vasemmasta reunasta. 

 

Katso video päiväkerhoista.

YouTube-video

 

Lapsia päiväkerhossa.
Päiväkerholaiset ulkona leikkimässä.

Ota yhteyttä

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Suupantie 10
33960 Pirkkala

www.facebook.com/pirkkalanvarhaiskasvatus