Leirit, retket ja tapahtumat

Pirkkalan seurakunnan kasvatus järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia.  Tapahtumista voi lukea lisää Pirkkalan seurakunnan kasvatuksen Facebook-sivulta, kasvatuksen instagram tililtä: #pirkkalansrkkasvatus, tapahtumakalenteristamme ja Pirkkalaisesta. Tapahtumista ilmoitellaan myös perhe- ja päiväkerhoissa, kerhotilojen ilmoitustauluilla sekä esitteissämme, joita jaetaan kerhotoiminnassa.

Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivät

Tule mukaan viettämään kiva saunateemainen päivä lastenlastesi kanssa Pappilan rantatuvalle!
Päivän aikana teemme saunatavaroita; saippuaa, saunakylttejä sekä pesuharjoja. Tämän lisäksi päivän kruunaa saunominen, uiminen ja grilliruoka.
Leiripäiviä on kaksi, ti 20.6 ja ke 21.6. Päivät kestävät klo 10-15. Kummassakin päivässä on sama ohjelma, joten valitkaa teille mieluinen päivä.
Ilmoittautuminen 15.5.-9.6. puoleen päivään mennessä. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Piirroskuva, jossa isovanhempia ja lapsia.