Leirit, retket ja tapahtumat

Pirkkalan seurakunnan kasvatus järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia.  Tapahtumista voi lukea lisää Pirkkalan seurakunnan kasvatuksen Facebook-sivulta, kasvatuksen instagram tililtä: #pirkkalansrkkasvatus, tapahtumakalenteristamme ja Pirkkalaisesta. Tapahtumista ilmoitellaan myös perhe- ja päiväkerhoissa, kerhotilojen ilmoitustauluilla sekä esitteissämme, joita jaetaan kerhotoiminnassa.

Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivät

Nyt on aika ilmoittautua ihanaan isovanhempien ja lastenlasten leiripäivään. Leiripäivät järjestetään 18. ja 19. kesäkuuta rantatuvalla. Päivät ovat identtiset, joten valitse se, mikä sopii paremmin teidän aikatauluihin. Ilmoittautuminen tapahtuu isovanhemman nimellä. Leiripäivän hinta on 10€/aikuinen ja 5€/lapsi. Lisätietoa leiripäivistä voi kysellä Maritta Partanen 040 640 2526 tai Jouni Kivimaa 040 707 1923. Ilmoittautuminen leiripäiviin on avoinna 1.-31.5. välisenä aikana. Mukaan mahtuu molempiin päiviin 10 isovanhempaa lapsen lapsineen.

Leiripäivään pääsee ilmoittautumaan kohdasta ilmoittautumiset.