Leirit, retket ja tapahtumat

Varhaiskasvatus järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia.  Tapahtumista voi lukea lisää varhaiskasvatuksen Facebook-sivulta, tapahtumakalenteristamme ja Pirkkalaisesta. Tapahtumista ilmoitellaan myös perhe- ja päiväkerhoissa, kerhotilojen ilmoitustauluilla sekä esitteissämme, joita jaetaan kerhotoiminnassa.

Marraskuu.

Vauvakirkko

Torstaina 5.11 klo 17.

Pirkkalan kirkko täyttyy vauvoista ja heidän perheistään. Torstai-iltana vietettävään vauvakirkkoon kutsutaan kirjeitse samana ja edellisenä vuonna syntyneitä vauvoja perheineen.

Puolituntinen kirkkohetki sisältää helistimillä leikkimistä, sylittelyä, silittelyä ja köröttelyä. Kirkkohetken jälkeen tarjolla on hedelmäsosetarjoilu.

Vauvakirkossa jaetaan kotiin vietäväksi vauvojen omia kastelintuja, jotka on kasteen jälkeisenä sunnuntaina nostettu Pirkkalan kirkossa sijaitsevaan Kristuksen Syli-teokseen.

Tule tapaamaan muita vauvaperheitä sekä tutustumaan seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijöihin!

Toivomme kävijöiden huolehtivan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Saavuttehan paikalle vain täysin terveenä.

Noudatamme tarkasti viranomaisohjeita ja ilmoittelemme mahdollisista muutoksista.

Oheinen linkki ohjaa sinut Facebook tapahtumaan Vauva kirkko facebook tapahtuma

Lapsen päivän juhla

Perjantaina 20.11 klo 17.30-19.30.

Koko perheen tapahtuma Pirkkalan kirkon pihapiirissä. Tule mukaan hauskaan ja liikuttavaan ulkoilma tapahtumaan.

Luvassa toimintaa, liikkumista, musiikkia, taskulamppusuunnistusta, herkkuja ja mukavaa yhdessä oloa.

Oheinen linkki ohjaa sinut Facebook tapahtumaan.  lapsen päivän facebook tapahtuma