Leirit, retket ja tapahtumat

Pirkkalan seurakunnan kasvatus järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia.  Tapahtumista voi lukea lisää kasvatuksen Facebook-sivulta, tapahtumakalenteristamme ja Pirkkalaisesta. Tapahtumista ilmoitellaan myös perhe- ja päiväkerhoissa, kerhotilojen ilmoitustauluilla sekä esitteissämme, joita jaetaan kerhotoiminnassa.

Perheiden leiripäivät Pappilassa keväällä 2022

Keväällä järjestetään kolme koko perheen lauantaipäivää Pappilan alueella. Voit ilmoittautua mukaan päiviin ilmoittautumiset- sivun kautta. 

Päivä alkaa klo 10 ja yhteinen ohjelma päättyy klo 15. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje noin viikkoa ennen leiripäivää. Kirjeessä kerrotaan vielä päivän tarkemmasta ohjelmasta. Päivä sisältää lounaan, välipalan ja leirimateriaalit.

Leiripäivän toteutuminen riippuu ajankohtaisista kokoontumisrajoituksista. Tieto mahdollisesta peruutuksesta lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille.

Jokaiseen leiripäivään ilmoittaudutaan erikseen. Kevään 2022 leiripäivien ajankohdat ovat:

Lauantaina 19.3., lauantaina 9.4. ja lauantaina 14.5.
Ilmoita perheesi mukaan leiripäiviin tällä lomakkeella.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivät

Tule mukaan viettämään kiva saunateemainen päivä lastenlastesi kanssa Pappilan rantatuvalle!
Päivän aikana teemme saunavihtoja, saippuaa, laudeliinoja ja saunakasseja. Tämän lisäksi päivän kruunaa saunominen, uiminen ja grilliruoka.
Leiripäiviä on kaksi 21.6 ja 22.6. Päivät kestävät klo 10-15. Kummassakin päivässä on sama ohjelma, joten valitkaa teille mieluinen päivä.
Ilmoittautuminen 16.5.-10.6. puoleen päivään mennessä. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Piirroskuva, jossa isovanhempia ja lapsia.