Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Nimikkolähetit Päivi ja Sakari Löytty

Nimikkolähettien pääsiäistervehdykset

15.4.2020 10.01

Koronapandemia on vaikuttanut myös seurakunnan nimikkolähettien työhön maailmalla. Osan läheteistä tilanne on tuonut kotimaahan.

Päivi ja Sakari Löytty sekä Eeva ja Jari Vähäsarja kertovat kuulumisiaan pääsiäistervehdyksissään. Toni, Hanna, Olivia ja Leea Lindholm puolestaan muistavat seurakuntalaisia pääsiäiskortilla.

Lue Löyttyjen kirje

Lue Vähäsarjojen kirje

Katso Lindholmien kortti

Ritva ja Alan Brown ovat tällä hetkellä Suomessa. Heidän lähtönsä Papua-Uusi-Guineaan viivästyi jo ennen koronatilanteen kärjistymistä.

Pauliina ja Mika Tyllilä perheineen jatkavat työtään Kaukasiassa paikalliset rajoitukset huomioon ottaen. Kotoa on lupa poistua välttämättömästä syystä tekstiviestillä anotun luvan jälkeen. Lapset eivät saa lähteä ulos lainkaan.