Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Tietokoneen näppäimistö.

Verkkosivuille uusi versiopäivitys

10.2.2020 14.41

Pirkkalan seurakunnan verkkosivuston toimittaja, Kirkon viestintä, suorittaa uudistuksen Lukkari-verkkosivustoille 16.-19.2.2020. Tuona aikana saattaa ilmetä päivityksestä johtuvia ongelmia eikä sivuille voida samana aikana lisätä uutta materiaalia.

Kirkon viestinnästä sanotaan, että uudistuksen päämäärä on, että sivusto paranee ja palvelee vastaisuudessa paremmin.

Päivityksen yhteydessä etusivun harmaaseen infovalikkoon tulee uusi osio - päätöksenteko. Tapahtumakalenterista tulee selkeämpi. Päävalikkoon tulee alasivujen pudotusvalikot. Uutissivun ulkoasu muuttuu ja lisäksi tulee uutisarkisto. Sivusto haussa siirrytään käyttämään omaan hakupalvelua, jolloin haku löytää sivustojen sisällöt paremmin ja on paremmin ajan tasalla. Myös yleinen ulkoasu muuttuu palvellakseen loppukäyttäjää paremmin.