Ajankohtaiset uutiset

Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos! 

 

Uutislistaukseen

Joulutoivepuu

Osta pirkkalalaiselle lapselle joululahja!

3.12.2018 13.53

Tuo pirkkalalaiselle lapselle joulun ilo. Auta perhettä ostamalla lapselle lahja.

Lähetysmyymälä-kahvila Sirpakassa on esillä joulukuusi, johon on ripustettu lasten joulutoiveita. Ideana on ottaa kuusesta haluamansa toivelappu, ostaa siinä mainittu tuote, paketoida lahja ja palauttaa lahja ja toivelappu Sirpakkaan. 

Lahjatoivelappuun voi olla kirjattuna toiveeksi esimerkiksi lelu, kirja, vaate tai vaikkapa elokuvalippu. Lahjan arvo on 30-35 euroa. Halutessaan lahjaan voi laittaa mukaan myös jotain muutakin pientä kivaa, millä voi ilahduttaa lasta. 

Kahvila Sirpakassa on myynnissä myös edullisia leivonnaisia, käsitöitä ja Reilun kaupan tuotteita. Piipahda samalla pikkurahalla nauttimassa kahvia.

Diakoniatyön lahjakeräys

Lasten joulutoivepuu on tarkoitettu perheille, joilla on työttömyyden, sairauden tai yksinhuoltajuuden vuoksi toimeentuloon liittyviä vaikeuksia. Joulutoivepuun avulla voidaan helpottaa heidän tilannettaan ja antaa lapsille joululahjoja ja sitä kautta iloista joulumieltä.

Joulusaunakassilla iloa kaiken ikäisille

Toinen jouluinen keräys on joulusaunakassikeräys. Lahjat toimitetaan diakoniatyön kautta vähävaraisille. Kassiin voi laittaa hygieniatuotteita, pyykinpesuaineita, säilyviä elintarvikkeita, joulumakeisia tai vaikka kahvia. Lahjoitukset voi tuoda avonaisessa kassissa 12.12. mennessä seurakuntatoimistoon, Suupantie 10.

Hae Sirpakasta ja palauta Sirpakkaan

  • Lähetysmyymälä-kahvila Sirpakka, Koulutie 1, Pirkkala. P. 040 804 8963. Avoinna arkisin klo 10−17.
  • Hae lahjatoive Sirpakasta 17.12. mennessä. Toivelappuja tulee pikku hiljaa lisää kuuseen. 
  • Osta lahja ja paketoi se. Liitä toive mukaan. Palauta lahja Sirpakkaan viimeistään 17.12.2018. 
  • Mikäli Sirpakan aukioloajat ovat täysin arkeesi sopimattomat, ota yhteyttä sirkka.nylund@evl.fi