Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Seurakuntatoimiston remontti alkaa.

Seurakuntatoimiston remontti alkaa heti vapun jälkeen

19.4.2017 12.18

Pirkkalan seurakunnan seurakuntatoimiston remontti alkaa heti vapun jälkeen 2.5. Remontti on suunniteltu toteutettavaksi toukokuun aikana. Alkavan remontin johdosta seurakuntatoimisto on auki perjantaina 28.4. vain aamupäivän eli kello 9–12.

Seurakuntatoimiston muutostöiden johdosta asiakaspalvelupiste siirretään toukokuun ajaksi Pirkkalan kirkon kerhotalon aikuistyön tilaan. Pirkkalan kirkolla asiakaspalvelu toimii tuttuun tapaan arkisin klo 9–12 ja klo 13–15. Myös seurakunnan puhelinvaihde toimii normaalisti numerossa 03 342 7300.

- Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä. Remontin myötä saamme kuitenkin uudet käytännölliset ja toimivat asiakaspalvelupisteet toimistollemme, kertoo talouspäällikkö Pekka Elomaa.

Nykyisessä seurakuntatoimistossa on ollut kaksi asiakaspalvelupistettä samassa tilassa. Remontin jälkeen saadaan kaksi erillistä asiakaspalvelupistettä, jossa on huomioitu niin viihtyvyys kuin yksityisyys- ja turvallisuusasiat.