Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

@pirkkalanseurakunta3_THUMB.jpg

Seuraa seurakunnan arkea Instagramissa!

15.2.2017 10.26

Pienten kerholaisten kerhoreput rivissä penkillä, kirkon keskiviikon kahvihetken höyryävä kahvikuppi, nuorten seurakunnan veisukirja avattuna lempikappaleen kohdalta, tilastointia ja kirjoitustöitä, kokouksen asialista, neulekahvilassa syntyneet lämpöiset villasukat, juuri painosta tulleet uudet vauvakoteihin lähtevät kastekirjeet.

Esimerkiksi tällaisista kuvista syntyy Pirkkalan seurakunnan arki.

Pääset mukaan seurakunnan arkeen esimerkiksi seuraamalla Instagram-tiliämme. Tiliä voi seurata tietokoneella, vaikka ei olisi rekisteröitynyt Instagramiin. Tili löytyy osoitteesta www.instagram.com käyttäjänimellä @pirkkalanseurakunta.

Instagramista löytyy pieniä hetkiä niin seurakunnan arjesta kuin juhlastakin. Viikosta numero 8, 20.2. alkaen, pääset mukaan entistä vauhdikkaammin arkeemme. Tästä viikosta eteenpäin eri työaloilla työskentelevät työntekijämme ottavat itselleen Instagram-tilimme haltuunsa ja kertovat kuvin, mitä kaikkea heidän työviikkoonsa kuuluu.

Työntekijäviikot aloittaa nuorten aikuisten kanssa työtä tekevä nuorisotyönohjaamme Taru Lossi. Hänen ensi viikkoonsa kuuluu tapaamisia nuorten aikuisten kanssa sekä lauantaina alkavan talviriparin valmistelua, kuten suunnittelukokouksia ja tavaroiden pakkaamista. Tarun päivitysviikko päättyy leirille lähtöön, koska rippikoululeirimme ovat kännykättömiä. Hyppää Tarun mukaan!

Kevään aikana työviikkoaan esittelevät muun muassa lastenohjaaja, kouluikäistyön pappi, diakoni, tiedottaja, lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja ja taloussihteeri.

Liity Instagram-tilimme @pirkkalanseurakunta seuraajaksi, niin pääset helpoiten kurkistamaan arkeamme. Kuvaa tapahtumiamme ja toimintaamme, joissa itse olet mukana ja liitä mukaan #pirkkalanseurakunta, niin mekin näemme kuvat. Tervetuloa mukaan!