Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

10-vuotiaiden synttärit ti 27.10.

Kymppisynttäreitä juhlitaan tiistaina 27.10. Pirkkalan kirkolla.

Synttäreillä esiintyy Pekka Laukkarinen ja päivänsankareille on konsertin jälkeen tarjolla synttäriherkkuja!

Konsertteja on kaksi, joista ensimmäinen on suunnattu Hyrsingin, Kirkonkylän ja Naistenmatkan 10-vuotiaille ja jälkimmäinen Nuolialan ja Toivion 10-vuotiaille. Voit ilmoittautua mukaan myös, vaikka kävisitkin koulua muualla kuin Pirkkalassa.

Tänä vuonna ilmoittautuminen on tärkeää, jotta tiedämme ketkä tulevat juhlimaan.

Tänä syksynä myös tapahtumaan vaikuttavat muutokset voivat tulla nopeastikin eteen. Ilmoitamme muutoksista suoraan ilmoittautuneille.

Kymppisynttäreille ilmoittaudutaan mukaan tästä.

Lisätietoja kouluikäistyön työntekijöiltä

Reetalta, reetta.morttinen@evl.fi 040 638 6411

Villeltä, ville.salminen@evl.fi 050 380 7965

Ossilta, ossi.hakala@evl.fi 050 380 7963

Iltapäiväkerho Sippe-kerho

Pirkkalan seurakunnan järjestämä iltapäiväkerholaisten Sippe-kerho kokoontuu kerran viikossa lähes kaikissa Pirkkalan alakouluissa. Kerhoon voivat osallistua 0.-2.-luokkalaiset koululaiset. Kerhossa pääsee esimerkiksi askartelemaan, leikkimään ohjatusti, seikkailemaan, hiljentymään kouluarjen keskellä ja kokemaan yhdessä iloisia elämyksiä ja yllätyksiä. Kerhon ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat ja kouluikäistyön ohjaajat.

Ilmoittaudu Sippe-kerhoon tästä

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella kouluikäistyön pappi Reetta Mörttiseltä reetta.morttinen@evl.fi tai 040 638 6411.

Kerhokohtainen ohjelma lähetetään jokaisen kerholaisen. Kerho on maksuton.

Kouluikäisten kerhot

Ilmoittautuminen kouluikäisten kerhoihin alkaa tiistaina 1.9. klo 9.00. Kerhot ovat maksuttomia ja kerhoja ohjaavat seurakunnan isosikäiset nuoret. Lisätietoja kerhoista Ville Salmiselta p. 050 380 7965 tai ville.salminen@evl.fi
Tarkempaa tietoja kerhoita kouluikäisten sivuilla.

Ilmoittaudu mukaan kokkikerhoon tästä.

Ilmoittaudu mukaan Minecraft- kerhoon tästä.

Ilmoittaudu mukaan tanssikerhoon tästä.

Muskarit

Ilmoittautuminen seurakunnan muskaritoimintaan alkaa maanantaina 10.8. klo 9. Tarjolla on omat muskariryhmät vauvoille, taaperoille ja perheille. Lisätietoja muskareista ja ilmoittautumislinkit löydät täältä.

Taidepappilan matka Turkuun la 5.9.2020

Pirkkalan seurakunnan ja Pirkkalan kunnan järjestämä taideretki Turkuun
Ilmoittaudu matkalle tästä (6.8. klo 9.00 alkaen aina 26.8. klo 23 asti).

Lähtö Suupalta klo 8. Kohteina mm. Turun Mikaelin kirkko, Forum Marinum merenkulkumuseo, Suomenjoutsen, Turun taidemuseo, Alpo Jaakkolan taidepuisto. Retken hinta on 30 €/hlö ja maksu ilmoittautuessa. Hintaan sisältyy ruoka, kahvi ja matkat. Lisäksi kukin maksaa museoliput itse n. 14 € tai käyttää museokorttia.
Lisätietoa Anita Ranta 040 507 4034.

Matka Pyhään maahan 23.2.–2.3.2021

Toiviomatkojen ja Pirkkalan seurakunnan matka Israeliin.

Ilmoittaudu matkalle tästä (29.7.2020 klo 00.00 alkaen)

Ruskaretki Lotjan tuvalle Pudasjärvelle 16.–20.9.2020

Ilmoittaudu retkelle tästä (29.7.2020 klo 00.00 alkaen)
Ruskaretki sopii kaikenikäisille ja valittavana on omalle kunnolle sopivia päivävaelluskohteita seurakunnan leirikeskuksen Lotjan tuvan lähiympäristössä. Leirimaksu 80 € / aikuiset ja 60 € / eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat jotka ovat Pirkkalan seurakunnan jäseniä tai ent.Pirkkalan srk:n jäseniä. Muilta osallistumismaksu 140 €. Pirkkalan srk:n jäsenillä on etuoikeus osallistua retkelle.

Myötäelämällä rakentavaan vuorovaikutukseen -kurssi

Kirkkoveräjän seurakuntatalolla Pirkkalassa 25.-27.9.2020

Vuorovaikutustaitoja tarvitset kaikissa ihmissuhteissa. Myötäelämisellä tarkoitetaan vuorovaikutusta ilman itsensä tai toisen arviointia ja tuomitsemista. Kurssilla etsitään keinoja hyvään yhteyteen ihmissuhteissa, parisuhteessa, työsuhteessa tai muissa läheissuhteissa.
Kurssi vahvistaa itseluottamusta, omien tunteiden ja tarpeiden tunnistamista sekä luo hyvinvointia vuorovaikutussuhteisiin. Kurssille voit osallistua yksin, pariskuntana tai läheisen ihmisen kanssa. Mukaan mahtuu 24 henkeä.
Kurssilla on kolme vetäjäparia, jotka ovat vetäneet myötäelämällä kursseja useasti aviopareille.

Kurssin hinta on 35€/henkilö, sisältäen opetuksen ja harjoitteiden lisäksi kirjan ja muuta materiaalia sekä päiväkahvit. Perjantai klo 18-21, lauantai klo 9-19 ja sunnuntai klo 9-14. Ruuat ovat omakustanteisia lähiravintoloissa tai omilla eväillä seurakuntatalolla. Yöt ollaan kotona. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Jukka Peltola 050 380 7962, voi jättää myös ääniviestin tai sähköpostia.