Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Lipaskerääjä kädessään keräyslipas sekä vihreät keräysliivit yllään.

Kirkon Ulkomaanavun hätäapukeräys Afganistaniin käynnissä

5.10.2021 07.42

Pirkkalan seurakunta on mukana Kirkon Ulkomaanavun ns. nopean toiminnan joukoissa. Tämä tarkoittaa sitä, että seurakuntamme lähtee nopeasti lipaskeräykseen, kun tarve tulee hätäapukeräykseen. Nyt keräämme hätäapukeräystä Afganistaniin.

4.-8.10. toteutamme lipaskeräystä Citymarketilla, Prismassa sekä Suupantorilla. Tarvitsemme sinua apuasi. Olisiko sinulla hetki aikaa tulla lipaskerääjäksi?

Lipaskeräys starttaa joka aamu klo 10 Sirpakasta. Sieltä saa silloin lippaan ja opastuksen matkaan.

Kerääjäksi voit ilmoittautua Vanhatalon Annelle 040 707 1923 tai anne.vanhatalo@evl.fi

Humanitaarinen tilanne on ollut heikko jo ennen Talibanin valtaannousua Afganistanissa. Konflikti ja koronaviruspandemia on heikentänyt afganistanilaisten perheiden tilannetta entisestään. Moni perhe on joutunut jättämään kotinsa ja perustarpeista on pulaa. Apua tarvitaan!

Afganistanin hätäapukeräykseen voit osallistua myös lahjoittamalla:

Tilisiirrolla:
FI20 5730 7310 0003 03 Pirkkalan seurakunta
Laita viestiksi: Afganistanin hätäapu

Netissä:
https://www.kirkonulkomaanapu.fi/lahjoita/hataapukerays/Linkki avautuu uudessa välilehdessä