Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Laura Furu ja kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth. Pormestariehdokkaiden arvokeskustelua luotsaavat johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Laura Furu ja kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth.

Pormestariehdokkaille keskusteluilta arvoista

1.6.2021 14.22

Pirkkalan pormestariehdokkaat keskustelevat arvoistaan Pirkkalan seurakunnan järjestämässä verkkotapahtumassa sunnuntaina 6. kesäkuuta. Keskustelua herätellään aiheesta ”Mitä on hyvä elämä Pirkkalassa?”. Keskustelutilaisuus alkaa Teamsissa kello 18 ja se striimataan seurakunnan Facebook- ja YouTube-tileille.

Illan juontavat kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth ja johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Laura Furu. Silfverhuth muistuttaa, että kunnallisvaaleissa valittavat päättäjät tulevat tekemään monia kuntalaisten arkeen vaikuttavia ratkaisuja.

– Kuntapäättäjien yksi keskeinen tehtävä on edistää hyvän elämän toteutumista Pirkkalassa. Tässä työssä seurakunnallakin on oma tärkeä tehtävänsä. Sen vuoksi haluamme tuoda pormestariehdokkaat yhteen miettimään sitä, miten hyvä elämä voisi toteutua lähivuosina Pirkkalassa, hän avaa.

Huomio nuorten ja perheiden hyvinvointiin

Laura Furu haluaa nostaa keskustelussa esiin erityisesti nuorten hyvinvoinnin ja nuorten mielenterveyttä tukevat palvelut.

– Toinen tärkeä asia on monimuotoisten perheiden huomioiminen ja tukeminen Pirkkalassa. Kunnan kiiltokuvamainen imago kätkee taakseen myös huonovointisuutta. Mitä keinoja pormestariehdokkailla on erilaisten perheiden arkisen hyvinvoinnin edistämiseksi?

Keskustelemassa ovat kokoomuksen istuva pormestari Marko Jarva, sosiaalidemokraattien Taru Tolvanen, vihreiden Sirpa Repo, keskustan Heikki Riihimäki, perussuomalaisten Harri Vuorenpää, vasemmiston Jouni Kallioluoma, kristillisdemokraattien Riitta Kuismanen ja Liike Nytin Marjo Vuorenmaa.

”Mitä on hyvä elämä Pirkkalassa?” – Pormestariehdokkaiden keskusteluilta livestriiminä seurakunnan Facebook- ja YouTube-tileillä su 6.6. klo 18.

Facebookiin pääset tästä.

YouTubeen pääset tästä.