Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Talvinen maisema.

Kokoontumisrajoitukset poistuivat 19.2.2022 alkaen

2.3.2022 09.49

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella voimassa oleva kokoontumisrajoitus päättyi 18.2.2022 Tilojen terveysturvallista käyttöä koskeva määräys jatkui helmikuun loppuun.

Seurakunta pyrkii järjestämään tilojen käytön terveysturvallisesti. Pirkkalan kirkon osallistujamäärä on näistä syistä rajoitettu toistaiseksi 300 henkilöön ja Vanhan kirkon 100 henkilöön. Muissa tiloissa voidaan kokoontua tilojen sallimissa normaaleissa kapasiteettimäärissä.

Tilaisuuksissa suositellaan vahvasti käytettäväksi edelleen kasvomaskia rokotesuojasta riippumatta, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta sekä pidetään huolta turvaetäisyyksiä. Mikäli maski on unohtunut, niin seurakunnan toimitiloissakin on niitä tarjolla. Sen vuoksi ei tarvitse kääntyä kotiin.

Ohjeet toimintaan osallistuvalle

Kaikessa seurakunnan toiminnassa noudatetaan turvallisuusohjeita. Noudattamalla yhteisiä ohjeita suojaamme paitsi itseämme myös toisia. Kun osallistut toimintaan, huolehdi aina seuraavista asioista:

1. Osallistu tilaisuuksiin ja tapahtumiin vain terveenä.
2. Suositellaan kasvomaskin käyttöä.
3. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Käsidesiä on saatavilla kaikissa toimipisteissämme.
4. Huomioi turvavälit. Huolehdi turvaväleistä myös tiloihin tullessasi ja pois lähtiessäsi.