Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Violetti kukka ja podcastein aiheet.

Paastonajan podcast

15.2.2021 10.37

Taivaan alla -podcast nostaa paastonaikana esiin seitsemän ns. klassista kuolemansyntiä, jotka ovat ylpeys, kateus, viha, laiskuus, ahneus, ylensyönti ja himo.

Ensimmäisessä jaksossa 18.2. kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth vie meidät pohtimaan ylpeyttä.

Podcast-sarjassa julkaistaan yksi jakso joka viikko paastonajan. Julkaisuajankohta on torstaisin kello 18, paitsi hiljaisella viikolla julkaisuajankohta on keskiviikko klo 18. Jaksot ovat kuunneltavissa SoundCloud-palvelussa ja ne jaetaan myös seurakunnan Facebook-sivulle.

Paaston aikana meitä kutsutaan tutkimaan Jumalan pyhyyttä ja rakkautta, joka näkyy Jeesuksen kärsimyksessä ja kuolemassa. Paastoon liittyy katumus: ihminen katuu syntejään ja kiintymistään tähän maailmaan. Paastonaika kutsuu meitä etsimään uutta, kasvamaan vastuullisempaan elämäntapaan ja luopumaan omastaan hädänalaisten hyväksi.

Seitsemää kuolemansyntiä käsittelevät seurakuntamme papit sekä muutama muu työntekijä.

Jaksot julkaistaan:

18.2. klo 18: Ylpeys, kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth

25.2. klo 18: Kateus, pastori Arto Köykkä

4.3. klo 18: Viha, pastori Jukka Jormanainen

11.3. klo 18: Laiskuus, pastori Reetta Mörttinen

18.3. klo: Ahneus, johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Laura Furu ja lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja Anne Vanhatalo

25.3. klo 18: Ylensyönti, pastori Tuula Mannermaa

31.3. klo 18: Himo, nuorisotyönohjaaja Teemu Kallio.