Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Kaksi nuorta tyttöä kesätöissä kahvila Sirpakassa kahvitiskin takana.

Kesätyöntekijöiden haku alkaa

3.2.2021 15.42

Pirkkalan seurakunta hakee kesätyöntekijöitä eri tehtäviin. Valinnassa etusijalla ovat pirkkalalaiset nuoret. Haku alkaa 11.2. klo 9. Nettisivuiltamme löytyvät hakulomakkeet. Työtä on tarjolla lähetysmyymälä-kahvila Sirpakassa, siivous- ja kiinteistöhuollon tehtävissä, hautausmaalla sekä kirkon oppaana Vanhassa kirkossa.

Sirpakkaan haetaan kahta kesätyöntekijää, joista toinen on 18 vuotta täyttänyt ja toinen vähintään 16-vuotias. Kahvilassa kesätyötä on viideksi viikoksi 28.6.-30.7.2021. Haemme asiakaspalvelusta ja kahvilatoiminnasta kiinnostuneita. Työhön sisältyy myyntiä, leivontaa, asiakaspalvelua, yleisestä siisteydestä huolehtimista. Reippaan asiakaspalveluasenteen lisäksi hakijan eduksi luetaan hygieniapassi.

Siivous- ja kiinteistöhuollon kesätyöntekijän työvuorot jakautuvat Pirkkalan kirkolle ja Kirkkoveräjän seurakuntatalolle. Työ sisältää puutarhatyötä ja sisätilojen siivousta, ja sitä on tarjolla kahdelle vähintään 18-vuotiaalle nuorelle kesä-elokuun ajalle.

Hautausmaasta huolehtimaan haetaan kahdeksaa täysi-ikäistä kesätyöntekijää. Työ koostuu viheralueiden ja hautojen hoidosta kesä-elokuun aikana. Työjaksot ovat 4-12 viikon pituisia.

Kirkon opas toimii Pirkkalan Vanhalla kirkolla oppaana. Pirkkalan Vanha kirkko on Tiekirkkona 7.6.-15.8. välisen ajan. Oppaan työn lisäksi työn voi sisältyä hautausmaan viheralueiden hoitoa. Työtä tarjotaan vähintään 18-vuotiaalle nuorelle.

Hakulomakkeet löytyvät täältä.

Lisätiedot:

Sirpakan paikkojen osalta: Anne Vanhatalo 040 707 1923

Siivous- ja kiinteistöhuoltopaikoista sekä kirkon oppaan paikasta: Ville Nuora 050 590 2232

Hautausmaan paikoista: Elina Vanhatalo 050 090 8078