Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Yhteisvastuukeräyksen logo ja vanhus.

Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräyksen lipaskeräys viikolla 6 ja 7

21.1.2021 13.33

Yhteisvastuukeräykseen on olennaisesti kuulunut lipaskeräys, niin myös tänäkin vuonna. Pirkkalan seurakunnassa lipaskerääjät jalkautuvat lippaiden kanssa viikoilla 6 ja 7 pääasiassa kauppojen pihoille.

Tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksen tuotolla autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä Suomessa ja maailmalla.

- Tarvitsemme vapaaehtoisia lipaskerääjillä viikoille 6 ja 7 tapahtuvaan lipaskeräykseen. Jos sinulla on vähän vapaata aikaa ja haluat auttaa, niin tule mukaan, innostaa diakonia- ja lähetystyön pastori Jukka Jormanainen.

Lipaskerääjäksi haluavat ilmoittautuvat Jukka Jormanaiselle ja valitsevat haluamansa ajankohdan keräämiselle. Kerääjä noutaa lippaan, keräysliivin ja kasvomaskin keräyspäivänä kello 10 myymälä-kahvila Sirpakasta, Koulutie 1. Paikalla on työntekijä, joka kertoo tarkemmat ohjeet kerääjälle. Lipas palautetaan Sirpakkaan, jossa kerääjä voi nauttia hyvin ansaitsemansa kahvin ja pullan.
Näin korona-aikana kaikilla keräyspaikoilla lipaskerääjät käyttävät aina kasvomaskia. Lipaskerääjä ei myöskään lähesty liikkuvia ihmisiä, jotta turvaetäisyydet säilyvät.

Yhteisvastuukeräys on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys. Yhteisvastuu auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehittyvissä maissa.

Lisätiedot sekä ilmoittautuminen lipaskerääjäksi:

Jukka Jormanainen, diakonia- ja lähetystyön pastori

jukka.jormanainen@evl.fi

Katso täältä lisää Yhteisvastuukeräyksestä.

Täältä löytyy myös tiedot miten voit osallistua keräykseen.