Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Miia da Silva sekä kuva talvimaisemassa Pirkkalan kirkosta.

Lähetysjuhla nähdään suoratoistona verkon välityksellä

12.1.2021 10.29

Uusi nimikkolähettimme (Medialähetys Sanansaattajat) Miia da Silva siunataan tehtäväänsä sunnuntaina 17.1. klo 10 alkavassa jumalanpalveluksessa Pirkkalan kirkossa. Jumalanpalvelus lähetetään suoratoistona verkon välityksellä. Koronarajoitusten vuoksi kirkkotilassa ei ole läsnä olevaa seurakuntaa.

Uusi Toivoa naisille -koodinattori

Miia da Silva aloitti Sansan lähetystyöntekijänä viime syksynä. Tehtäväänsä TWR:n Euroopan (Trans wold radio) sekä CAMENA-alueen eli Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille -työn koordinaattoriksi hän siirtyi vuoden vaihteessa. Hän jatkaa lähetystyöntekijä Eeva Vähäsarjan työtä hänen jäädessään eläkkeelle.

- On hienoa päästä Toivoa naisille -porukkaan, joka vaikuttaa hyvin motivoituneelta. Haluan tutustua näihin upeisiin naisiin, joista monet antavat vapaaehtoisinakin aikaansa ja taitojaan työhön. Eeva on tehnyt hyvää työtä. Toivon, että pystyn jatkamaan sitä. Saan oppia häneltä vielä tulevina kuukausina. Paljon on opittavaa ja haasteitakin tulee, mutta saan kasvaa taidoissa ja kokea uutta. Liikkeen kansainväliseltä johtajalta Peggy Banksiltä haluan oppia raamatullista johtamista, kertoo Miia da Silva.

- Odotan innolla, että pääsen näkemään Suomen naisia ja oppimaan heiltä, miten he ovat vieneet liikettä eteenpäin. Haluan kiittää Suomen Toivoa naisille -rukoilijoita. He ovat hienoa porukkaa ja Suomen toiminta on esimerkillistä.

Mukaan pääsee verkon välityksellä

Sunnuntain sanajumalanpalveluksen toimittavat Olli-Pekka Silfverhuth, Jukka Jormanainen ja Pirkko Leponiemi-Pirhonen.

Jumalanpalveluksen jälkeen on noin 10 minuutin tauko, jonka jälkeen alkaa lähetysjuhla suoratoistona. Lähetysjuhlassa muistetaan nimikkolähettimme Eeva Vähäsarjan eläkkeelle jäämistä sekä uuden nimikkolähettimme Miia da Silvan matkaan siunaamista.
Lähetysjuhlan juontaa lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja Anne Vanhatalo. Mukana myös pastori Jukka Jormanainen, Liisa Heinänen ja Pirkko Leponiemi-Pirhonen.

YouTube-kanava: