Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Henna Palin pitää käsissään tekemiään kortteja. Sirpakan valikoimista löytyy mm. Henna Palinin tekemiä joulukortteja.

Sirpakassa joulukortteja Pirkkalan Vanhasta kirkosta

11.12.2020 10.22

Seurakunnan myymälä-kahvila Sirpakasta ehtii vielä käydä ostamassa kauniita joulukortteja Pirkkalan Vanhasta kirkosta. Joulun ikimerkillä varustetut joulutervehdykset ehtivät jouluksi perille, jos ne postitetaan viimeistään maanantaina 14.12.

Luonnon ihmeitä ja moninaisia yksityiskohtia kuvaavan pirkkalalaisen valokuvaajan Henna Palinin kortteja on nyt myynnissä seurakunnan myymälä-kahvila Sirpakassa. Kortteja on peräti 27 eri kuva-aiheella.

Palin on tehnyt joulukortin muun muassa Pirkkalan Vanhasta kirkosta. Sitä on saatavilla normaalina postikorttina sekä 2-osaisena korttina.
– Joulukorttikuvan olen ottanut pyhäinpäivänä. Silloin oli hyvä ilta kuvaamiselle. Kynttilöiden valo lisäsi tunnelmaa kuvaan kauniisti. Korttikuvaan lisäsin jälkikäteen vain vielä hieman lumihiutaleita.

Myynnissä olevat Palinin kortit ovat tällä hetkellä kuvitukseltaan lähinnä talvimaisemia, mutta jatkossa on suunnitelmissa tehdä kortteja muihinkin vuoden aikoihin sopiviksi. Valikoimista löytyy myös kauniita osanottokortteja. Sirpakassa myynnissä olevien korttien tuotto ohjautuu lähetystyölle.

Henna Palinin töitä on jo kesän jälkeen ollut Sirpakassa esillä. Elokuun alussa hänellä oli erikoisnäyttely Enkelin silmin luontokuvistaan. Tällä hetkellä Sirpakassa on esillä kevääseen asti näyttely Toin teille talven.
– Nyt esillä on talviaiheisia luontokuvia. Haluan kuvata ympärillämme olevia kauniita asioita ja tuoda niitä esiin. Se tuottaa hyvänolon tunnetta, iloa sekä kiitollisuutta. Toivon, että kuvani tarjoaisivat ihmisille pysähtymisen ja rauhoittumisen paikan.

Kaikki kuvat Toin teille näyttelyssä kehyksineen ovat tilattavissa kohtuuhintaan, ja osa niiden tuotosta lahjoitetaan lähetystyölle.

Sirpakassa (Koulutie 1) avoinna arkisin klo 9–16 sekä la 19.12. klo 12–16 ja la 22.12. klo 10–18.