Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Vapaaehtoiset valmistamassa kynttilöitä myyntiin.

Joulupöydän herkut varattavissa joulubasaarista

16.11.2020 11.14

Seurakunta järjestää ensimmäisenä adventtina joululaatikoista ja makeista herkuista täyttyvän joulubasaarin.

Basaarissa myynnissä olevat tuotteet varataan etukäteen ja noudetaan Pirkkalan kirkolta sunnuntaina 29. marraskuuta kello 11.30–13 välillä.

Varauksia voi tehdä soittamalla kahvila Sirpakkaan numeroon 040 804 8963 tai paikan päällä perjantaihin 20. marraskuuta kello 16 asti.

Joulubasaarissa on myynnissä (laatikot voi tilata myös gluteenittomina):

• lanttulaatikko     Lanttulaatikko.
  • porkkanalaatikko
  • rosolli
  • mallaslimppu
  • hiivaleipä
  • piparit 15 kpl
  • joulupulla 5 kpl
  • hedelmäkakku pyöreä
  • taatelikakku pyöreä
  • joulupuuro 0,75 l
  • käsintehdyt kynttilät 2kpl

Varatut tuotteet maksetaan haettaessa kortilla tai käteisellä. Joulubasaarin tuotto käytetään lähetystyön hyväksi.

Valmistusta vapaaehtoistyönä

Joulupöydän antimet valmistuvat vapaaehtoistyönä. Yhteisissä talkoissa on mTaatelikakku.onenlaista tehtävää.

– Pipareiden paistaminen on jo alkanut. Seuraavaksi työnsä aloittavat seurakunnan vapaaehtoiset apurit, jotka osallistuvat lanttujen ja porkkanoiden kuorimiseen ja pilkkomiseen, lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja Anne Vanhatalo kertoo.

– Alkaneella viikolla hedelmä- ja taatelikakut paistetaan uunissa. Myös kynttiläntekijät ovat vauhdissa. Viimeisenä keitetään riisipuuro sunnuntaiaamuna.

Vanhatalo vinkkaa, että herkut voi halutessaan pakastaa ja nauttia jouluaattona.

Kahvila Sirpakka avoinna arkisin kello 10–16, poikkeuksena keskiviikko kello 10–15.