Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Toivoa naisille -rukousverkoston kansainvälinen johtaja Peggy Banks. Toivoa naisille -rukousverkoston kansainvälinen johtaja Peggy Banks osallistuu videon välityksellä.

Toivoa naisille -työ 20 vuotta – juhlan kunniaksi webinaari

29.10.2020 16.34

Miten puuttua naisten huonoon asemaan maailmalla?

Sitä pohtii Suomen Toivoa naisille -työ, joka viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan. Taivalta juhlitaan webinaarissa, joka lähetetään Pirkkalasta seurakunnan ja Medialähetys Sanansaattajien eli Sansan yhteistyönä.

Juhla alkaa verkossa lauantaina 14. marraskuuta kello 14 ja jatkuu kello 16 asti.

– Tänä vuonna webinaarin teemana on Toivon säteitä. Kahden tunnin juhlaan saadaan kuulumisia Suomesta, Euroopasta ja eri puolilta maailmaa, Toivoa naisille -lähettiläs Liisa Heinänen kertoo.

Webinaarissa mukana ovat Toivoa naisille -rukousverkoston kansainvälinen johtaja Peggy Banks videon välityksellä, Euroopan, Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille -työn koordinaattori Eeva Vähäsarja sekä samassa tehtävässä ensi vuoden alussa aloittava Miia da Silva, joka asuu Irlannissa ja osallistuu niin ikään videon välityksellä. Ohjelmassa on luvassa myös rukousta ja musiikkia.

Ytimessä rukouskalenteri

Toivoa naisille -liikkeen ytimessä on rukouskalenteri, jossa on lyhyt rukous jokaiselle päivälle. Rukoilijoita on 110 000 eri puolilla maailmaa.

Työ näkyy myös Pirkkalassa, jossa kokoonnutaan kahden Toivoa naisille -rukousryhmän merkeissä.

– Toivoa naisille -työhön kuuluvat myös naisen arkea ja hengellistä elämää tukevat radio-ohjelmat. Työ on kansainvälisen medialähetysjärjestön TWR:n työtä. Suomessa taustajärjestönä on Sansa, Heinänen avaa.

Pirkkalan seurakunta tukee Intiassa odijan kielellä lähetettäviä Toivoa naisille -ohjelmia.

Toivoa naisille -juhlawebinaari la 14.11. klo 14 alkaen osoitteessa https://sansa.fi/tapahtumalive/