Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Vanhan kirkon torni.

Vanhalla kirkolla glögitarjoilu pyhäinpäivänä

27.10.2020 16.39

Seurakunta muistaa hautausmaalla kävijöitä pyhäinpäivänä 31. lokakuuta glögitarjoilulla.

Glögiä on tarjolla teltassa Vanhan kirkon pääoven lähellä aamun sanajumalanpalveluksen jälkeen kello 11 alkaen. Tarjoilu kestää iltakahdeksaan asti.

– Jumalanpalveluksen jälkeen ihmisillä on mahdollisuus rauhoittua hautausmaalla läheisten muiston äärellä. Viileällä ilmalla haluamme tarjota seurakuntalaisille lämmintä juotavaa. Työntekijöidemme kanssa voi myös vaihtaa sanasen, jos siltä tuntuu tai jos kaipaa kannattelua, kertoo pastori Tuula Mannermaa.

Halutessaan kirkossa voi myös hiljentyä kello 11–15 välillä.

Glögitarjoilu Vanhalla kirkolla (Anian rantatie 226) pyhäinpäivänä 31.10. klo 11–20.