Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Lyhty auringonlaskussa.

Lyhtyvaellus virittää pyhäinpäivään

27.10.2020 16.15

Pirkkalan seurakunta ja partioväki järjestävät pyhäinpäivän aattona 30. lokakuuta perinteisen lyhtyvaelluksen. Valo vie vaeltajat Vähäjärven toiselle puolelle, Kurikan uimarannalle.

– Vaelluksella on hyvä virittäytyä muistamaan rakkaitamme. Uimarannalla vietämme lyhyen hartaushetken, kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth sanoo.

Lyhtyvaellukselle lähdetään Liikuntatalon vierestä, tenniskenttien kohdalta kello 18. Seurakunnan työntekijöistä mukana on Silfverhuthin lisäksi pastori Reetta Mörttinen.

Vaelluksen päätteeksi kello 19 Pirkkalan kirkossa soi Maaret ja Ari Natusen Lohdutuksen lauluja -konsertti.

Lyhtyvaellus Liikuntatalon vierestä, tenniskenttien kohdalta pe 30.10. klo 18. Mukaan voi ottaa oman lyhdyn ja kynttilän.