Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Sähköinen viestin ja puhelimen kuva kämmenen päällä.

Ohjeita ja tukea Vastaamon tietovuodon uhreille

26.10.2020 16.59

Psykoterapiakeskus Vastaamon tietovuoto on horjuttanut monen perusturvallisuuden tunnetta. Kriisin keskellä on tarjolla apua, eikä kysymysten tai ahdistuksen kanssa tarvitse jäädä yksin.

Kootut ohjeet tietovuodon kohteeksi joutuneille on kerätty Tietovuotoapu-sivustolle tämän linkin taakse. Jos kaipaat keskusteluapua tai tukea henkiseen selviytymiseen, otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä:

Rikosuhripäivystys

•  auttava puhelin 116 006
  • suomeksi ma–pe klo 9–20
  •  ruotsiksi ma-pe klo 12–14.

Suomen Punainen Risti

• auttava puhelin 0800 100 200
  • maanantaista 26.10. alkaen 9–21.

Kriisipuhelin

• numerossa 09 2525 0111 ympäri vuorokauden.

Kirkon keskusteluapu

•  palveleva puhelin 0400 22 11 80 (pvm/mpm).
  • avoinna joka ilta klo 18 - 24.
  • kahdenkeskinen, nimetön chat-keskustelu (Palveleva chat): https://kirkonkeskusteluapua.fi/

Pirkkalan seurakunnan päivystävä pappi

• numerossa 03 342 7301 ma–pe klo 9–21
  • Papilla on vaitiolovelvollisuus.

Myös diakoniatyöntekijämme ovat tavoitettavissa. Löydät heidän yhteystietonsa täältä.

Me kaikki voimme osoittaa lähimmäisenrakkautta tietovuodon uhreille jättämällä mahdollisesti vastaan tulevat henkilökohtaiset tiedot lukematta. Jos törmäät vuodettuun sisältöön, ota sähköisesti yhteyttä poliisiin tai Kyberturvallisuuskeskukseen lomakkeella, johon pääset tästä linkistä.