Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth Kirkkoveräjällä pyörän kanssa.

Pyörällä Pyhäjärven ympäri – kirkkopyöräily poljetaan lauantaina

2.9.2020 15.23 Noin 40 kilometrin lenkki alkaa Kirkkoveräjän seurakuntatalolta.

Keväältä koronan jaloista siirtynyt kirkkopyöräily aloittaa Tampereen pyöräilyviikon lauantaina 5. syyskuuta kello 10. Pyhäjärven ympäri kulkeva kierros antaa osallistujille mahdollisuuden vierailla kirkoissa, seurakuntatalossa ja kappelissa reitin varrella.

– Päivä yhdistää yhdessä olemisen ja pyöräilyn sekä muistuttaa liikkumisen merkityksestä. Pysähtymiset välietapeilla tuovat mukaan myös hengellisen ulottuvuuden, kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth sanoo.

– Tämä on hieno yhteistyö Pirkkalan, Nokian ja Tampereen seurakuntien sekä muiden järjestäjien välillä.

Lenkin ajotahti on rauhallinen, ja polkemista rytmittävät hengähdystauot välietapeilla. Kohteissa on tarjolla välipalaa ja mahdollisuus hiljentyä ennen matkan jatkamista.

Pirkkalassa kirkkopyöräilyn lähtöpiste on Kirkkoveräjän seurakuntatalo. Muita lähtöpisteitä ovat Nokian kirkko ja Tampereen Vanha kirkko Keskustorilla. Viiden euron osallistumismaksu kerätään paikan päällä.

Osallistujia pyydetään pitämään turvavälit ja osallistumaan tapahtumaan vain terveenä.

Kirkkopyöräily Pyhäjärven ympäri la 5.9. klo 10 alkaen Kirkkoveräjän seurakuntatalolta (Kouluportinkuja 1). Valmistelujen helpottamiseksi tapahtumaan voi ilmoittautua täällä.