Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Kouluikäinen tyttö pitää mainoskylttiä, jossa mainostetaan kerhoilmoittautumista.

Syyskauden kouluikäisten kerhoihin voi ilmoittautua 1.9. alkaen

27.8.2020 12.56

Ilmoittautuminen kouluikäisten kerhoon alkaa tiistaina 1.9. klo 9. Ilmoittautua voi nettisivujemme kautta.
Kouluikäisille tarkoitetut kerhot ovat maksuttomia. Kerhoja ohjaavat seurakunnan isosikäiset nuoret.
Syksyn kerhotarjontaan kuuluvat kokki-, Minecraf- ja tanssikerhot. Jokaiseen kerhoon mahtuu 10 kerholaista mukaan.

Kokkikerhossa opetellaan ruuanlaittoa yhdessä kerhonohjaajien kanssa. Tavoitteena on opetella kotikokin perustaitoja. Kerhopäivät ovat syksyllä maanantaisin Kirkkoveräjän seurakuntatalossa, tiistaisin Kirkkoveräjän seurakuntatalossa ja torstaisin Kirkkoveräjän seurakuntatalossa sekä Pirkkalan kirkolla.

Minecraft on hiekkalaatikkomainen videopeli, jossa pelaaja rakentaa erilaisia kolmiulotteisia rakennelmia kuutioiden avulla. Kerhot kokoontuvat Kirkkoveräjän seurakuntatalossa maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin.

Tanssikerho kokoontuu Kapsäkissä, seurakunnan tilassa Kauppakeskus Veskan 2. kerroksessa, perjantaisin.

Ilmoittautua voit täällä.