Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Perunamuusia ja makkaraa ylijäämäruokailussa.

Hävikkiruokailu jatkuu kahdesti viikossa

10.8.2020 13.48

Koululounaalta yli jäänyttä ruokaa voi jälleen nauttia edullisesti tiistaista 18. elokuuta alkaen.

Viime vuonna ovensa avannut Ruokakomero jatkaa toimintaansa kahdesti viikossa, tiistaisin ja torstaisin kello 13–14. Tiistaisin ruokaa tarjoillaan Pirkkalan kirkossa, torstaisin Kirkkoveräjän seurakuntatalossa. Tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ja tarjota kuntalaisille mahdollisuus edulliseen, yhteiseen ruokailuun.

– Ruokakomero on löytänyt mukavasti kävijäkuntansa, mutta toivottavasti joukkoon liittyy myös uusia ruokailijoita, Pirkkalan kunnan yritys‐ ja työllisyyspalveluiden palveluohjaaja Maiju Seppä sanoo.

Myynnissä myös kierrätystuotteita

Ruoka on laktoositonta ja pääsääntöisesti gluteenitonta pastaruokia lukuun ottamatta. Tarkemmat tiedot ruoan ainesosista ja allergeeneista ovat saatavilla tarjoilupaikalla.

Aikuiset ruokailevat kahdella eurolla, kouluikäiset eurolla ja alle kouluikäiset ilmaiseksi. Ateria maksetaan käteisellä ja nautitaan paikan päällä.

Tiistaisin edelliseltä päivältä mahdollisesti jäänyttä ruokaa on mahdollisuus ostaa mukaan 1,5 euron hintaan. Annos on jäähdytetty ja valmiiksi pakattu.

Parillisilla viikoilla ruokailun yhteydessä myydään Kiepin kierrätysmyymälän tuotteita 50 sentillä.

Ruokakomero 18.8. alkaen tiistaisin Pirkkalan kirkossa (Arokuja 8) ja torstaisin Kirkkoveräjän seurakuntatalossa (Kouluportinkuja 1) klo 13–14. Maksu ainoastaan käteisellä.