Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Pirkkalan kirkko.

Radiojumalanpalvelus Pirkkalan kirkosta

18.6.2020 09.00

Saarnaajana on kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth. Musiikista vastaavat Reetta Mörttinen, Marja Nevankallio (kantele), Julia Ilomäki (huilu), Rebekka Aaltola (viulu) ja kanttori Liisa Aaltola. Tekstinlukijana on Reetta Väisänen.

Musiikki koostuu suomalaiseen perinteen mukaisista kansanlauluista, jotka Anna-Mari Kaskinen on sanoittanut uudelleen. Lisäksi jumalanpalveluksessa kuullaan Armas Maasalon, Hannu Syrjälahden ja Erkki Melartinin säveltämää musiikkia.YLE Radio 1 lähettää radiojumalanpalveluksen Pirkkalan kirkosta juhannuspäivänä kello 10 alkaen.