ihmisä järven rannalla juhannuskokon äärellä.

Pappilassa juhannusjuhlat ulkotapahtumana

11.6.2020 15.59

Pirkkalan seurakunnan perinteistä koko perheen juhannusjuhlaa vietetään myös tänä kesänä Pappilassa. Koronarajoitteiden vuoksi tapahtuma toteutetaan täysin ulkotapahtumana perjantaina 19.6. kello 20 alkavalla lipunnostolla.

– Pappilan juhannusjuhla kerää perinteisesti monia Pirkkalassa juhannusta viettäviä yhteen. Tänäkin vuonna on hyvä pukeutua ja varustautua sään mukaan. Pappilan pysäköintipaikat saattavat täyttyä, niinpä kannattaa tulla vaikkapa polkupyörällä tai jättää auto Vanhan kirkon pysäköintipaikalle, sanoo pastori Jukka Jormanainen.

– Olemme kevään ja alkukesän aikana oppineet pitämään turvallisia etäisyyksiä sekä huolehtimaan riittävästä käsi- ja yskimishygieniasta. Eli aivan tutuilla turvallisuusohjeilla, huomaavaisuudella ja varovaisuudella juhla onnistuu, jatkaa Jormanainen.

Ohjelmaa on kaiken ikäisille, luvassa on muun muassa lipunnosto, luontorastit, arpajaiset ja haitarimusiikkia.

Juhla huipentuu säävarauksella sytytettävään kokkoon Pappilan rannassa kello 21.30.

Keskikesän juhlijoita palvelee ulkoilmakahvila, jossa myynnissä suolaista ja makeaa pikkupurtavaa sekä kuuma ja kylmää juotavaa. Perinteiseen tyyliin juhannusjuhlissa saa grillimakkaraa makkaranmyyntipisteeltä.