Keräys auki tulipalossa kotinsa menettäneille pirkkalalaisperheille

31.3.2020 12.14

Kaksi lapsiperhettä Pirkkalassa menetti 29.3.2020 tulipalossa kaiken koti-irtaimistonsa - onneksi henkilövahingoilta vältyttiin.

Käynnistämme perheen tueksi Kirkon Kotimaanavun keräyksen jokapäiväiseen elämään liittyviä hankintoja varten. Perheet tarvitsevat mm. vaatteita, kodin tekstiilejä ja huonekaluja.

Keräys on auki siihen asti, kun 4 000 euron tavoite on saavutettu. Linkki keräykseen täällä.

- Seurakunta ei välitä tässä yhteydessä perheille tavaroita, vaatteita yms. Siihen valitettavasti ei nyt riitä resurssit. Nyt voit auttaa lahjoittamalla rahaa tähän keräykseen, toteaa johtava diakoniatyöntekijä Riikka Rantakallio. (päivitetty 1.4.2020)

- Perheiden kanssa on nyt selvitelty asioita ja tilanne on se, että he ovat jo saaneet jonkin verran tavaroita yms. lahjoituksena. Perheet eivät ainakaan toistaiseksi tarvitse niitä lisää. Tilanne on niin alussa, että perheet vielä kartoitteet mitä tarvitsevat. Lämmin kiitos kaikista yhteydenotoista, sanoo Riikka Rantakallio. (päivitetty 1.4.2020)

Yhteyshenkilö perheiden auttamisessa on Pirkkalan seurakunnan johtava diakoniatyöntekijä Riikka Rantakallio riikka.rantakallio@evl.fi
p. 040 688 8015.