Kuvakaappaus Kirkkohallituksen paastokalenterista.

Paastokalenteri johdattaa pääsiäiseen

28.2.2020 10.30

Kirkkohallituksen laatima paastokalenteri auttaa laskeutumaan lähestyvään pääsiäiseen.

Laskiaistiistaista alkava kalenteri kannustaa päivittäin isompaan tai pienempään arkiseen tekoon, mietiskelyyn, rukoiluun tai itsensä sivistämiseen. Kehotuksiin kuuluvat muun muassa ystävälle soittaminen, kasvisruokapäivän pitäminen ja omavalintaiseen tasa-arvon edistäjään tutustuminen.

Idea paastokalenteriin on peräisin Ruotsista. Suomalaisversion ovat tehneet Kirkkohallituksen Jumalanpalvelus ja yhteiskunta -yksikön Teija Tuukkanen, Timo-Matti Haapiainen ja Terhi Paananen.

Paastokalenteriin voit tutustua tästä.