Seurakunnan kesätyöntekijät kahvila Sirpakassa.

Seurakunnan kesätyöhaku aukeaa

10.2.2020 11.07

Pirkkalan seurakunta hakee kesätyöntekijöitä eri tehtäviin. Valinnassa etusijalla ovat pirkkalalaiset nuoret. Haku alkaa 12.2. klo 9. Nettisivuiltamme löytyvät hakulomakkeet.Työtä on tarjolla lähetysmyymälä-kahvila Sirpakassa, siivous- ja kiinteistöhuollon tehtävissä, hautausmaalla sekä nuorisotyön alalla.

Sirpakkaan haetaan kahta kesätyöntekijää, joista toinen on 18 vuotta täyttänyt ja toinen vähintään 16-vuotias. Reippaan asiakaspalveluasenteen lisäksi hakijan eduksi luetaan hygieniapassi.

Siivous- ja kiinteistöhuollon kesätyöntekijän työvuorot jakautuvat Pirkkalan kirkolle ja Kirkkoveräjän seurakuntatalolle. Työ sisältää puutarhatyötä ja sisätilojen siivousta, ja sitä on tarjolla kahdelle vähintään 18-vuotiaalle nuorelle.

Hautausmaasta huolehtimaan haetaan kahdeksaa täysi-ikäistä kesätyöntekijää. Työ koostuu viheralueiden ja hautojen hoidosta kesä-heinäkuun aikana.

Nuorten kesätoimintaan, kouluikäisten leireihin ja rippikouluun haetaan täysi-ikäistä työntekijää. Valinnassa suositaan alan koulutusta. Kolmen kuukauden pituinen työjakso alkaa toukokuun puolella, ja sen tarkka aloitus neuvotellaan erikseen.

Hakulomakkeet löytyvät täältä.