Kirkkomuskariin ilmoittautuminen alkaa.

Ilmoittaudu kirkkomuskariin

3.1.2020 15.15

Vauva-, taapero- ja perhemuskareissa lapsi pääsee kokemaan musiikin iloa ja toisten lasten seuraa yhdessä oman aikuisen kanssa.

Pirkkalan seurakunnassa käynnistyy keväällä useampi kirkkomuskariryhmä. Kevään uutuutena nyt myös omat ryhmät taaperoille 1-2 vuotiaille. Vauvaryhmiä on lisätty myös maanantaipäiville Kapsäkkiin. Kaikki muskariryhmämme alkavat viikolla 4.

Muskareissa lauletaan, leikitään, soitetaan, lorutellaan, körötellään ja tanssitaan. Muskariryhmissä musisoidaan lasten ikätasoon sopivasti yhdessä aikuisen kanssa. Lapsi oppii musiikin perustaitoja soittamalla ja laulamalla, leikkimällä ja liikkumalla sekä rytmittelemällä ja kuuntelemalla. Tapaamisissa tutustutaan myös rytmisoittimiin, kuten marakasseihin, tikkarirumpuihin ja rytmikapuloihin.

Seurakunnan kirkkomuskariohjaajina toimivat lastenohjaaja, musiikkipedagogi Katri Paananen sekä lastenohjaaja, lauluntekijä-muusikko Ari Natunen.

Vauvamuskarit on tarkoitettu 0–12 kuukauden ikäiseille vauvoille. Taaperomuskarissa 1-2-vuotias musisoi yhdessä oman aikuisen kanssa. Perhemuskariin voi osallistua kaikki perheen alle kouluikäiset lapset.

Muskariryhmiin ilmoittaudutaan nettisivujemme kautta 7.1.-14.1.2020 välisenä aikana. Muskariryhmät ovat maksuttomia.

Muskarin ohessa toimii muskarikahvila

Muskarikahvila on omatoimikahvila, joka toimii muskarin yhteydessä ja on tarkoitettu muskarilaisille. Seurakunta tarjoaa kahvia ja teetä, muuten voi ottaa omat eväät mukaan. Perhemuskareiden muskarikahvila aukeaa klo 9 ja päättyy klo 11.30. Vauvamuskareiden musakahvila on auki klo 12.30–15. Kahvilassa voi tutustua muihin muskarilaisiin, vaihtaa kuulumisia ja viivähtää hetken ennen tai jälkeen muskarin.

Perheiden kirkkomuskarit tiistaisin kirkon kerhotalolla klo 10.20–11.00 (Ryhmä 1) sekä torstaisin Kirkkoveräjän srk-talolla klo 9.40-10.20 (Ryhmä 2) ja klo 10.30–11.10 (Ryhmä 3).
Ilmoittaudu perheiden kirkkomuskariin tästä.

Taaperoiden kirkkomuskarit tiistaisin kirkon kerhotalolla klo 9.30-10.00 (Ryhmä 1) sekä torstaisin Kirkkoveräjän srk-talolla klo 9.00-9.30 (Ryhmä 2).
Ilmoittaudu taaperoiden kirkkomuskariin tästä.

Vauvaperheiden kirkkomuskarit maanantaisin Kapsäkissä klo 13.00-13.30 (Ryhmä 1: 4-8kk) ja klo 14.00-14.30 (Ryhmä 2: 8-12kk) sekä torstaisin Kirkkoveräjän srk-talolla klo 13.00–13.30 (Ryhmä 3: 0–6 kk) ja klo 14.00–14.30 (Ryhmä 4: 6–12 kk).
Ilmoittaudu vauvaperheiden kirkkomuskariin tästä.