Diakoniatyöntekijä joululahjojen kanssa.

140 joululahjaa pirkkalalaislapsille

12.12.2019 13.34 Diakoniatyöntekijä Sara Kaukorannalla on aihetta hymyyn, sillä lasten joulutoivepuu-keräys onnistui hienosti. Kaikkiaan 140 pirkkalalaista lasta sai joululahjan keräyksen avulla.

4-vuotias tyttö toivoi nukkea, 11-vuotias poika legoja, 8- vuotias poika radio-ohjattavaa autoa ja 11-vuotias tyttö vaatteita. Tällaisia toiveita oli pirkkalalaisilla lapsilla Pirkkalan seurakunnan järjestämässä lasten joulutoivepuu-keräyksessä. Kaikkiaan toiveita oli yhteensä 140. Määrä oli taas hieman kasvanut viime joulun toiveista.

Joulukuun alusta alkaen halukkaat saivat käydä hakemassa joulukuusesta Pirkkalan kirkosta ja kahvila Sirpakasta lasten lahjatoiveita.

─ On ollut hienoa olla järjestämässä tätä keräystä. Pirkkalalaisilla on suuri auttamishalu. Tällä keräyksellä on ollut helppo ja konkreettinen tapa auttaa, iloitsee vs. diakoniatyöntekijä Sara Kaukoranta.

Auttamishalu suuri

Eräs keräykseen osallistunut henkilö ei viime jouluna ehtinyt saada toivelappua, kun kaikki toiveet oli jo haettu. Tänä jouluna hän iloitsi siitä, että ehti saamaan jonkun lapsen joululahjatoiveen täytettäväksi. Tänäkin vuonna auttajia olisi ollut enemmän kuin lahjan toivojia.

─ Keräyksen alussa minua jännitti, että tuleeko meille paljon lasten toiveita, mutta kyllähän niitä loppujen lopuksi paljon tuli. Seuraavaksi sitten jännitin, että haetaanko kuusesta lahjatoiveet. Keräys meni lopulta hienosti ja diakoniatyö jakaa lahjat perheisiin ennen joulua. Haluan vielä lämpimästi kiittää kaikkia keräykseen osallistuneita ja toivottaa siunattua joulua, sanoo Sara Kaukoranta.