Sani ja Tommi Soidinmäki konsertoivat Pirkkalan kirkossa

5.12.2019 11.23

Artistit Sani Aartela ja Tommi Soidinmäki

Aikakone-yhtyeen solistina tunnettu Sani ja vuoden 2004 tangokuningas Tommi Soidinmäki kiertävät tänä jouluna yhdessä Suomen kirkoissa. Joulun tähdet -kiertue alkaa Pirkkalan kirkosta, jossa kaksikko konsertoi maanantaina 9. joulukuuta.

Taiteilijat odottavat yhteiskiertuetta innokkaasti.

Joulukonserteista on tullut minulle tärkeä osa keikkavuotta, ne tuovat uuden näkökulman artistin työhön. On ollut ilo tehdä joulukonserttikiertueita yli 10 vuoden ajan eri kokoonpanojen kanssa. Sanin olen tuntenut jo toistakymmentä vuotta, ja meillä on aina ollut hyvä yhteinen energia, Soidinmäki kertoo tiedotteessa.

Sanin ja Soidinmäen musiikillinen yhteistyö sai alkunsa kaksi vuotta sitten, kun artistien ensimmäinen yhteissingle Ensilunta julkaistiin. Tunteiden voimasta ja rakkaudesta kertova kappale on osa tulevan kiertueen ohjelmistoa. Luvassa on myös muita duettoja, muun muassa Aikakoneen joulunajalle kirjoitettu Hiljaisuus.

Uskon, että hieno kemia Tommin kanssa ei jätä yleisöä kylmäksi. Konserteissa esiintyminen loistavan kokoonpanon kanssa on myös minulle merkki joulun lähestymisestä, Sani sanoo.

Kiertueella kaksikkoa säestää Soidinmäen nelihenkinen yhtye Vastakaiku.

Kirkko rauhoittaa keikkailevan artistin

Kirkko on sekä Sanille että Soidinmäelle esiintymispaikkana erityinen.

Olen rakastanut kirkoissa laulamista musiikkiluokalta lähtien. Lapsesta asti olen ollut mukana monissa Sulasolin (Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto) kuoroissa, ja kirkko on ollut minulle rauhoittumisen paikka hektisen keikkailun lomassa, Sani toteaa.

Soidinmäen aiempina vuosina tekemät Joulun hiljaisuus -kirkkokiertueet ovat keränneet tuhansia kuulijoita ympäri Suomen. Yhteiskiertueesta Sanin kanssa hän toivoo samanveroista perinnettä.

Sani ja Tommi Soidinmäki Pirkkalan kirkossa os. Arokuja 8 maanantaina 9. joulukuuta kello 18.

Osta liput Ticketmasterista.

Lipun hinta 28 € (+ toimituskulut), ovelta 30 €. Konsertin järjestää ohjelmapalvelu Dragonwhite Oy.