Lukuhaaste: Raamattu läpi vuodessa

19.11.2019 15.37

Pieni Raamatunlukuopas

Lähde mukaan lukemaan Raamattu läpi vuodessa. Haaste käynnistyy kirkkovuoden alussa 1.12., mutta lukemisen voi aloittaa milloin tahansa.

Osallistuja lukee itse valitsemassaan paikassa, itselleen sopivana ajankohtana. Mukaan ilmoittautuneille lähetetään silloin tällöin kannustusviestiä WhatsAppissa tai sähköpostitse, ja ryhmä tapaa muutaman kerran vuoden aikana. Tapaamisissa on mahdollista jakaa ajatuksia luetusta ja tutustua Raamatun eri kirjojen taustoihin.

Raamattua luetaan Pipliaseuran Päivän eväät -lukuohjelman mukaisesti. Voit noutaa Pipliaseuran Raamatunlukuoppaan itsellesi Pirkkalan kirkolta. Haasteen sähköposti- ja WhatsApp-listalle voit ilmoittautua ensimmäisen adventin messussa 1.12. tai viestitse.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: tuula.mannermaa@evl.fi tai p. 050 430 7675.