Pappilan väentupa muuttuu joulutaloksi

2.12.2019 08.00

Vierailijoita askartelemassa Pappilan joulutalossa Joulutalon puuhapajoissa syntyvät niin piparit kuin joulukoristeetkin.

Joulutunnelmaan voi virittäytyä jo 2. joulukuuta lähtien, kun Pirkkalan seurakunnan joulutalo avaa ovensa Pappilassa.

Väentupaan perustettu joulutalo tarjoaa tekemistä kuuden päivän ajan iltaisin ja päiväsaikaan. Ulkona on kierrettävänä kaksi tunnelmallista joulupolkua.

– Puuhaa on kaiken ikäisille. Vierailijoiden ajanvietteeksi on erilaisia askartelupajoja eri iltoina, kotalauluja, leivontaa ja nikkarointia. Viikko huipentuu kinkkubingoon ja joulupuuron nauttimiseen, Pirkkalan seurakunnan vastaava lastenohjaaja, varhaiskasvatuksen opettaja Laura Furu kertoo.

Kävijöitä palvelee joulukahvila, josta voi ostaa lämmintä juomaa ja pientä purtavaa euron hintaan. Itsenäisyyspäivänä myynnissä on Suomi-leivoksia ja ohjelmassa muun muassa Suomi-pipareiden paistoa ja koristelua.

Joulutalo Pappilassa os. Pappilantie 65 2.–7.12. Ovet avoinna ma–to klo 17–20 ja pe–la klo 13–17.

Joulutalon ohjelma.