Pirkkalan seurakunnasta lähtee kolme joukkuetta Tampere maratonille

21.8.2019 10.46

run for missions_kortti_2019.jpg

Hyväntekeväisyysviesti juostaan 31.8.2019 ja lähtö on Ratinan stadionilta. Kaikki kolme Pirkkalan seurakunnan joukkuetta juoksevat punaisissa paidoissa Run for Missions -haasteeseen vastaten. Joukkueet haluavat tukea Intiassa Oriyan heimon hyväksi tehtävää työtä. Naiset ovat alistettuja, kastittomia ja elävät ahtaalla. Vain 2 % heimosta on kristittyjä. Kirkon lähetysjärjestöistä Medialähetys Sanansaattajat tuottavat alueelle opetuksellisia radio-ohjelmia.

Kristiina Mäkinen teki valinnan lähteä juoksuun kolmesta syystä.
─ Hyväntekeväisyys, tässä tutustuu toisiin samanhenkisiin juoksusta pitäviin ihmisiin ja kolmantena tästä sai hyvän alun omaan kunnonkohotukseen.

Pirjo Ketolalla on juoksijana maratoneja takana.
─ Intian naiset saavat apua ja oma kunto kohoaa, voiko sen parempaa yhtälöä olla, tiivistää Ketola juoksumotivaatiotaan.

En ole ikinä juossut näin pitkää matkaa, mutta hyvän asian puolesta teen sen, kertoo Kati Näsi.

Sirkku Liedes on myös ensimmäistä kertaa mukana. Hyvä asia ja oma kunto tsemppasivat lähteä mukaan.

Seurakunnastamme on juoksemassa kolme joukkuetta yhteensä 12 juoksijaa. Joukkueet haastavat Sinut tukemaan Toivoa naisille -työtä orijankielellä Intiassa.

─  Alaspainettuja naisia pitää auttaa. Meillä on vapaus juosta, ei heillä sanoo Katariina Heikkilä.  Seurakunnan nettisivuilta ja facebookista löytyvät ohjeet kannatukseen. Juoksijoilta saa myös lisätietoa. Maratonreitti kulkee Hatanpään arboretumin, Härmälän ja Rantaperkiön maastossa. Matkan varrelle toivotaan kannustajia, sanoo Anne Sihvonen.

Kannusta Pirkkalan seurakunnan juoksujoukkueita tukemalla lähetystyötä. Lahjoittaa voit tilisiirrolla tai nettisivujen kautta:

Medialähetys Sanansaattajat ry

Tilinumero: FI37 5062 0320 0320 18

Viitenumero: 1111 33109

Kohde: Orijankieliset Toivoa naisille -ohjelmat

Pirkkalan seurakunnnan joukkue 1:ssa juoksevat:

•Anne Sihvonen

•Anu Mäenpää

•Teemu Kallio

•Jukka Jormanainen

Lahjoituslinkki tässä.

Pirkkalan seurakunnnan joukkue 2:ssa juoksevat: